95% slagingskans bij Marktlink

95% van de trajecten die wij gezamenlijk met onze klanten starten, ronden wij bij Marktlink Fusies & Overnames succesvol af. Deze slagingskans is volgens ons zo hoog omdat wij werken met een actieve en een passieve selectie.

De actieve selectie houdt in dat wij onze opdrachtgevers selecteren aan de poort. We bespreken voor het aangaan van de opdracht de haalbaarheid en kans van slagen. Als de verwachtingen niet reëel zijn zullen wij de opdracht niet starten. De passieve selectie zit opgesloten in ons verdienmodel; wij verbinden ons lot voor een groot deel aan de einduitkomst. We vragen echter ook een financiële commitment van onze opdrachtgever zodat de investering in de einduitkomst een wederzijdse is.

Focus van koffie tot aan de champagne

Het gehele overnametraject mag niet onderschat worden en vraagt in iedere fase om diverse vaardigheden. Marktlink Fusies & Overnames beschikt, met al haar specialisten, over al deze vaardigheden en weet exact waar mogelijke knelpunten kunnen ontstaan. Wij begeleiden u van het begin tot het eind. Daarom garanderen wij ook 95% slagingskans.

Euforisch samenwerken

Een overname wordt door ondernemers vaak gezien als een emotioneel en negatief proces. Wij als partner nemen dit gevoel graag bij de ondernemer weg. Een overname is in veel gevallen juist een mooi en positief proces en wordt door de ondernemer in vrijwel alle gevallen uiteindelijk ook zo ervaren. Het is niet voor niets dat de slagingskans bij ons erg groot is.

Kies voor de specialist

Marktlink Fusies & Overnames werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en ‘s-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: