Famostar

Wanneer het tijd is voor de volgende stap

Herold Boertjens verkocht na 20 jaar zijn bedrijf

Marktlink verlegt haar grenzen!

Marktlink verlegt haar grenzen

We openen een kantoor in België

Meer over het nieuwe kantoor

Verkoopbereidheid ondernemers in twee jaar gehalveerd

Verkoopbereidheid ondernemers in twee jaar gehalveerd

 5e Marktlink Monitor

Lees het volledige bericht

 

Fundustry

Antea Participaties VIII helpt Fundustry groeien

lees meer over deze bedrijfsovername

Direct resultaat uit onze database?

Meer dan 25.000 actuele kopers en verkopers uit binnen- en buitenland

Nieuws

Koopman Logistics neemt ACM Fleetforce over

Koopman Logistics Group uit Leek heeft vorige week ACM Fleetforce uit Putten overgenomen. ACM Fleetforce is al meer…

Lees meer
Nieuws

KeBeK Private Equity verwerft meerderheidsbelang in Asbest Partners Belgie bvba en Asbest Partners Brabant B.V.

Het Belgische investeringsfonds KeBeK Private Equity heeft een meerderheidsbelang verworven in Asbest Partners Belgie bvba en Asbest Partners…

Lees meer

Veel ervaring in
bedrijfsverkoop

De verkoop van een bedrijf is voor velen een eenmalige operatie, met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies en Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij.

Lees meer over bedrijf verkopen

Veel ervaring in
bedrijfsaankoop

Bedrijf kopen? Marktlink Fusies & Overnames helpt u indien u geïnteresseerd bent in bedrijven die ter overname aangeboden worden. Wellicht heeft u enkele argumenten waardoor u nadenkt over het kopen van een onderneming.

Lees meer over bedrijf kopen

Management Buy In

Management Buy In (MBI) succesvol laten verlopen? Marktlink Fusies & Overnames wisselt graag, kosteloos, met u van gedachten. Van manager naar (mede)eigenaar is een belangrijke en enorme stap. Deze processen zijn voor ons bekend terrein.

Lees meer over management buy in

Management Buy Out

Management Buy Out (MBO) is een overname waarbij een bedrijf of business unit wordt gekocht door het zittende management. MBO-transacties zijn vaak erg gevoelig; partijen willen er aan de start van het traject niet aan denken wat de gevolgen zijn als het traject niet slaagt. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hierbij. Van manager naar (mede)eigenaar is een belangrijke en enorme stap. Deze processen zijn voor ons bekend terrein.

Lees meer over management buy out

Financiering

Financiering van een bedrijf is essentieel voor de bedrijfsvoering. Marktlink Fusies & Overnames is onafhankelijk adviseur, voor zowel ondernemers, participatiemaatschappijen, MBI’s en MBO’s. Wij hebben 20 jaar ervaring met overnamefinancieringen, herfinancieringen, vastgoedfinancieringen, recaps, pre-exits en groeifinancieringen tussen de 1 en 200 miljoen euro.

Lees meer over financiering

Juridische begeleiding

Juridische begeleiding van overnametrajecten is in goede handen bij Marktlink Fusies & Overnames. Dit doen wij voor diverse opdrachtgevers. Wij houden ons al ruim twintig jaar bezig met de begeleiding van aan- en verkoop trajecten van ondernemingen in de breedste zin van het woord.

Lees meer over juridische begeleiding

Familiebedrijven

Familiebedrijven kopen of verkopen? Marktlink Fusies & Overnames is de specialist u als u uw familiebedrijf te koop wilt zetten of een familiebedrijf wilt overnemen. Een goede voorbereiding is noodzakelijk, ook op fiscaal en financieel gebied.

Lees meer over familiebedrijven

Internationaal netwerk

Via een membership van Geneva Group International AG heeft Marktlink Fusies & Overnames toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk van accountants, fiscalisten, juristen en overnameadviseurs.

Lees meer over internationaal netwerk

Meest recente bedrijfsprofielen

Aankoopprofiel

Succesvolle groep van IT-dienstverleners met ervaren ondernemersduo zoekt managed services bedrijven ter (gedeeltelijke) overname

Na de succesvolle verkoop en de daarop volgende integratie van hun eigen IT-onderneming is de wens ontstaan om actief terug…

Lees meer over dit profiel
Verkoopprofiel

Spanish stainless steel cutting company is looking for a new owner

Spanish stainless steel cutting company that uses different methods for cutting is looking for a new owner as the current…

Lees meer over dit profiel
Deal | Verkoop

Think2Act en management nemen belang in Stieva Metaal Groep, een full-service metaalbewerkingsspecialist

Stieva is een full-service metaalbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in speciale projecten met een hoge mate van complexiteit. De onderneming heeft vijf vestigingen (drie in Aalsmeer en twee in Harmelen) en produceert onder…

Lees meer

Magazine December 2018

Nieuw: Marktlink editie #9

Bekijk direct online
Marktlink