Aanbod bedrijven

Aanbod bedrijven ter overname vindt u bij Marktlink Fusies & Overnames. Wij hebben namelijk een ruim en actueel aanbod van te koop aangeboden en te koop gevraagde bedrijven. Het aanbod aangeboden bedrijven reikt van een strategische uitbreiding van uw huidige onderneming tot een Management Buy In (MBI). Bij ons heeft u de optie om een verkoop- of koopprofiel aan te maken en zo onderdeel te worden van ons bestand met 15.000 bedrijven. Hiermee kunt u in contact komen met geschikte partijen en zo een succesvolle transactie maken. Uiteraard heeft u een partij nodig die u tijdens dit proces bij de hand neemt. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en gepaste wijze overnames van begin tot eind. Het aanbod bedrijven ter overname vindt u dus bij overnamespecialist Marktlink.

Aanbod bedrijven vinden via Marktlink Fusies & Overnames

Het meest actuele aanbod aan bedrijven ter overname vindt u dus bij Marktlink. Wij ondersteunen u dus indien u geïnteresseerd ben in het kopen van een onderneming. U kunt u hierbij de volgende vragen stellen: Overweegt u een concurrerend bedrijf te kopen? Zoekt u een bedrijf waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Of wilt u zich in kopen in het bedrijf waarin u werkzaam bent? Wij bieden een ruim assortiment van te koop aangeboden bedrijven. In overleg met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie en maken wij een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan. Vervolgens begeleiden we u tijdens het hele overnameproces. U kunt hierbij denken aan de eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris.

Uw voordelen bij Marktlink Fusies & Overnames

Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Lees hier uw voordelen:

  • 20 jaar ervaring met bedrijfsovernames
  • Bestand 15.000 kopers en verkopers
  • Ruim aanbod bedrijven
  • 95% slagingskans

Aanbod bedrijven vinden via de specialist

Op zoek naar een bedrijf ter overname? Het complete aanbod bedrijven staat op het platform van Marktlink Fusies & Overnames. Als u de keuze heeft gemaakt om een bedrijf overnemen, zijn wij als geen ander in staat u te begeleiden bij dit proces. Met meer dan vijfhonderd bedrijfsovernames en twintig jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij een overname.

Neem contact op

aanbod bedrijven