Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Wellicht heeft u enkele argumenten waardoor u nadenkt over het kopen van een onderneming. Misschien wilt u een concurrerend bedrijf kopen. Bent u een manager in loondienst en wilt u graag ondernemer worden? Of wilt u zich inkopen in het bedrijf waar u werkzaam bent? Maar misschien wilt u wel een bedrijf kopen voor uw kinderen? Wat de reden ook is, u zoekt een partner die u hierbij helpen. Marktlink Fusies & Overnames helpt u indien u geïnteresseerd bent in bedrijven die ter overname worden aangeboden. Met meer dan twintig jaar ervaring en meer dan tweehonderdvijftig aankooptransacties, kennen wij als geen ander alle obstakels die u kunt tegenkomen bij uw bedrijfsaankoop. Een bedrijf kopen doet u dus bij ons.

Een bedrijf kopen via Marktlink Fusies & Overnames

In het geval uw autonome groei stagneert of onvoldoende is, kunt u uw doelstelling behalen door middel van het kopen van een ander bedrijf. In met samenwerking met u wordt uw acquisitiestrategie bepaald en geconcretiseerd. In welke markt(en) moet uw toekomstige onderneming actief zijn? Welke structuur en dynamiek kent die sector? Welke cultuur past goed? Wat is de omvang van het bedrijf? Marktlink Fusies & Overnames helpt u bij dit proces. Samen met u maken wij een zoekprofiel waarmee aan de slag kunnen gaan. Wij informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan. Alles wordt in het werk gesteld om tot een succesvol overnameproces te komen. Onze specialisten kennen alle succesfactoren voor een succesvolle bedrijfsaankoop.

Uw voordelen bij Marktlink Fusies & Overnames

Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Lees hier uw voordelen:

  • Direct met de juiste mensen aan tafel
  • Bestand 15.000 kopers en verkopers
  • Meer dan 250 aankooptransacties
  • 95% slagingskans

Ik regel mijn bedrijfsaankoop bij de specialist

De ervaren medewerkers van Marktlink Fusies & Overnames helpen u graag bij het complete aankoopproces van een onderneming. De partners en projectleiders, waarmee we samenwerken, hebben samen meer dan tien jaar ervaring met het adviseren en begeleiden van ondernemers bij het aankopen en verkopen van bedrijven. Wilt u een bedrijf kopen? Maakt u dan eens gerust een afspraak met onze specialisten. We hebben vestigingen in Amsterdam, Deventer, Gouda en ’s-Hertogenbosch.

Neem contact op

Bedrijf kopen Marktlink

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: