Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Er kunnen meerdere redenen zijn waardoor u nadenken over de verkoop van uw onderneming. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: Komt uw pensioen in zicht? Wilt u minder gaan werken? Zoekt u iemand voor de bedrijfsopvolging? Of wilt u uw bedrijf verkopen aan uw kinderen of het management? Wat de reden ook is, wanneer u de keuze heeft gemaakt om uw bedrijf in de verkoop te zetten; Marktlink Fusies & Overnames is als geen ander in staat u te begeleiden bij dit proces. Met meer dan vijfhonderd verkooptransacties en twintig jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij uw bedrijfsverkoop. Uw bedrijf verkopen doet u dus via de specialist.

Uw bedrijf verkopen via Marktlink Fusies & Overnames

De verkoop van een onderneming is voor velen een eenmalige operatie, met een aanzienlijke impact. Het proces vereist deskundigheid en ervaring op het gebied van financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak. Onze mensen zetten zich ook in als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Wij verzorgen het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht die bij de notaris verzorgd wordt. Dit doen zij op een onafhankelijke en discrete wijze. De specialisten van Marktlink Fusies & Overnames kennen alle succesfactoren waarmee ze het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Ons team heeft zelfs een test ontwikkeld om te ontdekken of uw bedrijf gereed is voor de verkoop.

Uw voordelen bij Marktlink Fusies & Overnames

Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Lees hier uw voordelen:

  • 20 jaar ervaring met bedrijf verkopen
  • Bestand 15.000 kopers en verkopers
  • Meer dan 500 transacties gedaan
  • Vier vestigingen door het hele land

Ik regel mijn bedrijfsverkoop bij de specialist

Marktlink Fusies & Overnames helpt u graag van A tot Z bij het verkoopproces van uw onderneming. Onze partners en projectleiders hebben gezamenlijk tientallen jaren met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij het aan- en verkopen van bedrijven. We werken landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en ‘s-Hertogenbosch. Bedrijf verkopen? Maak direct een afspraak met onze specialisten.

Neem contact op

Bedrijf verkopen Marktlink

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: