Met ca. 100 collega's verdeeld over 7 vestigingen de grootste M&A specialist van de Benelux.

Bedrijfsprofielen

Home > Bedrijfsprofielen
NederlandFlexsector

Digitaal sterke Nederlandse HR-dienstverlener zoekt bedrijven actief in de flexbranche ter (gedeeltelijke) overname om buy-and-build-groeistrategie kracht bij te zetten en de marktpositie in Nederland verder te verstevigen.

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000Industrie en productie

Activiteiten Gerenommeerd Nederlands familiebedrijf zoekt gespecialiseerde (regionale) installatiebedrijven ter overname om duurzame groei van de installatiegroep te realiseren. Zowel elektrotechnische- als werktuigbouwkundige installatiebedrijven gespecialiseerd in de industrie- en utiliteitsbouw passen binnen het zoekprofiel. Een goede match met de langetermijnvisie van de familie is een vereiste. Kandidaten die beschikken over een ambitieus managementteam en eigen ontwerpfaciliteiten […]

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000Industrie en productie

Deze succesvolle participatiemaatschappij zoekt ondernemingen om in te participeren. De bedrijven behouden eigen DNA en identiteit en kunnen optimaal profiteren van de kennis en ervaring van deze participanten.

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000Automotive

Premium Dutch shipyard that has become a leading brand in the premium segment is looking for a partner in order to leap to the next level and realise potential.

Meer informatie