Bedrijfsprofielen

Hieronder ziet u een selectie van de profielen van de actieve mandaten. Wij beschikken over een database met 15.000 (passieve) kopers en verkopers. Als u uw zoek- of verkoopprofiel invoert, gaan wij op zoek naar de ideale match.


Fast-growing online deal platform

Fast-growing online deal platform in the leisure sector. The company has a scalable platform with an automated product feed system. Reputable player in de market with a high level of brand awareness.

Lees meer


Onafhankelijke specialist van medische diagnostiek

De onderneming is een sterk winstgevende specialist in psychiatrische, (neuro-)psychologische en neurologische diagnostiek in een niche binnen de gezondheidszorg.

Lees meer


Sterk groeiende strategische partij zoekt bedrijven ter overname actief op het gebied van Testen, Inspecteren, Certificeren en Compliance

De onderneming richt zich op TICC services binnen vier sectoren: voedsel, bouw & infra, brandveiligheid, en arbeid compliance en zoekt ondernemingen die de huidige marktpositie kunnen versterken, dan wel uitbreiden binnen andere sectoren. Bedrijven die actief zijn in TICC ondersteuning, of services zoals softwarebedrijven, vallen ook binnen het zoekprofiel.

Lees meer


Samenwerken met Marktlink

Installatiebedrijf met resultaatgericht vastgoedonderhoud (RGVO) zoekt opvolging

Gerenommeerd installatiebedrijf met resultaatgericht vastgoedonderhoud zoekt opvolging. Het bedrijf is gevestigd in de driehoek Leiden-Utrecht-Amsterdam en richt zich op loodgieterswerk, dakwerk, verwarming en duurzame energie.

Lees meer


Internationale ondernemer zoekt participatie in onderneming met technische diensten/producten

Gedegen Internationale ondernemer welke sterk is in business development en commercie in met name internationale, complexe omgeving/onderhandelingen zoekt een onderneming die actief is in de industrie, handel en/of dienstverlening met technische (onderscheidende) producten/diensten.

Lees meer


Ervaren Executive met visie zoekt onderneming in industrie/handel

Gedegen Manager/Directeur in (internationaal) General en Finance Management met 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven in vaste en interim functies zoekt een onderneming die actief is in de industrie en/of handel en vervaardigt eindproducten door een productieproces of een verwerkingstechniek.

Lees meer


Fast-growing international IT Integrator

Fast-growing international IT Integrator specialised in the newest IT open source technology. The company services large and reputable clients worldwide.

Lees meer


Unique high-end IT security company

High-end IT security company with expertise in creating, analysing and distributing data, provides total solutions in IT infrastructure and situational awareness through real-time information. The company is looking for a new owner to exploit its market potential and accelerate growth.

Lees meer


Technisch productiebedrijf met eigen producten, actief in nichemarkten

Onderneming met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van specialistische industriële drukventielen en afdichtringen voor diverse nichemarkten.

Lees meer


Dienstverlener in de ICT met langlopende contracten

Dienstverlener in de ICT-branche met langlopende klantrelaties en recurring omzet zoekt een salesgerichte Koper die de activiteiten van aangeboden onderneming verder kan uitbouwen en verbreden.

Lees meer


Successful corporate and management service provider

‘’Successful corporate and management service provider is looking for (a) new enthusiastic owner(s), who can successfully continue the services of the company in the years to come.’’

Lees meer


Successful broker firm with a worldwide network of vendors and growers

Successful broker firm for (mainly) perishable horticultural plant material is looking for (a) new enthusiastic owner(s), who can successfully continue the services of the company in the years to come.

Lees meer


Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: