Bedrijfsprofielen

Hieronder ziet u een selectie van de profielen van de actieve mandaten. Wij beschikken over een database met 15.000 (passieve) kopers en verkopers. Als u uw zoek- of verkoopprofiel invoert, gaan wij op zoek naar de ideale match.


Producent met eigen product en sterke positie in nichemarkt

Onderneming produceert hoogwaardige producten, heeft een sterke en efficiënte interne organisatie en is een top 3 speler in een geconsolideerde markt. Geschikt voor zowel strategische partijen als financiële partijen.

Lees meer


High-end rental company in a niche market

High-end rental company in a niche market is looking for a strong partner to further exploit international market potential (buy-and-build strategy).

Lees meer


Aanbieder van hoogwaardige, flexibele werk-, kantoor- en vergaderruimte

Efficiënte en winstgevende onderneming. Aanvullende sales- en marketinginspanningen bieden nog ruim potentieel voor optimalisatie van de bezettingsgraden in de huidige kantoren. Geschikt voor zowel strategische partijen als financiële partijen als ambitieuze MBI-kandidaten.

Lees meer


Investeringsfonds met track-record zoekt IT-onderneming

Ervaren investeringsfonds, gespecialiseerd in groeistrategie en organisatieontwikkeling. Met 6 IT deelnemingen heeft het fonds uitgebreide ervaring en een breed netwerk in de IT.

Lees meer


Ondernemer zoekt strategische uitbreiding in de zorgsector

Ondernemer met een groot netwerk in de zorgsector, zowel corporate als MKB zoekt strategische uitbreiding.

Lees meer


Snelgroeiende ICT onderneming met multilingual schaalbaar Enterprise Content Management software (SaaS)

Zeer goed aangeschreven bewezen software product op een SaaS-platform is in eigen beheer ontwikkeld en de ondernemer heeft de onderneming opgebouwd tot het huidige niveau. Met de juiste aandeelhouder kan de onderneming sneller groeien. Met name door schaalbaarheid en multilingual mogelijkheid van de software heeft de onderneming grote groeipotentie in zowel bestaande als nieuwe (Europese) markten.

Lees meer


Internationale leverancier van tuin- en aanverwante decoratieproducten zoekt partner om groeiambitie mee te realiseren

Vooraanstaande voorraadhoudende leverancier van tuin- en aanverwante decoratieproducten heeft de ambitie om internationaal verder door te groeien en zoekt een partner om dit samen mee te realiseren. De onderneming ontwerpt haar eigen producten met wisselende collecties en verkoopt in meer dan 60 landen.

Lees meer


Ondernemer zoekt productie- en handelsbedrijf

Ambitieuze ondernemer uit echte ondernemersfamilie wil opgedane kennis omzetten binnen een productie- en handelsbedrijf met een begrijpelijk productieproces.

Lees meer


High end open source cloud specialist looking for a financially strong partner

After implementing a healthy foundation in previous years, Seller wants to further accelerate growth by strategic acquisitions made possible by a partner with buy-and-build experience and an international network.

Lees meer


Plaatbewerker / Machinebouwer zoekt strategische uitbreiding

Opdrachtgever is onderdeel van een internationaal familiebedrijf en is gespecialiseerd in plaatbewerking en machinebouw. Onderneming ter overname is in bezit van eigen product of specialisme en dient complementair te zijn aan huidige business.

Lees meer


Samenwerken met Marktlink

Ervaren medisch professional zoekt medisch georiënteerde onderneming met een sterke marktpositie

MBI-kandidaat met brede medische achtergrond heeft de wens om een volgende stap te maken in zijn ondernemerscarrière, na binnen diverse maatschappen werkzaam te zijn geweest. Het streven is om zijn commerciële ambities te belichamen en verder vorm te geven door een medisch georiënteerde onderneming over te nemen en deze verder uit te bouwen.

Lees meer


Internationale handelsonderneming in laboratoriumapparatuur

Om de toekomstige groei van het bedrijf verder te kunnen faciliteren wordt gezocht naar een partij met affiniteit/ervaring met laboratoriumapparatuur en bedrijfskundige kennis om de onderneming ook commercieel uit te bouwen.

Lees meer


Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: