Bedrijfsprofielen

Hieronder ziet u een selectie van de profielen van de actieve mandaten. Wij beschikken over een database met 15.000 (passieve) kopers en verkopers. Als u uw zoek- of verkoopprofiel invoert, gaan wij op zoek naar de ideale match.


Successful broker firm with a worldwide network of vendors and growers

Successful broker firm for (mainly) perishable horticultural plant material is looking for (a) new enthusiastic owner(s), who can successfully continue the services of the company in the years to come.

Lees meer


Vastgoed onderhoudsspecialist zoekt strategische overname in de onderhoudssector

Vastgoed onderhoudsspecialist met een focus op professionele opdrachtgevers zoekt een strategisch partij ter overname in de onderhoudssector.

Lees meer


Advies van Marktlink

Designer and distributor of unique collection home decor products with own niche brand

The company offers an exquisite collection of furniture, ornaments and objects inspired by history and the age of adventurous travel. Products are sold to a worldwide customer base, ranging from furniture stores, interior and gift boutiques, bookstores, museums, hotels and online stores.

Lees meer


International, certified wholesaler of raw materials for the animal feed and pharmaceutical industries

International, certified wholesaler of high-quality and reliable raw materials for the animal feed and pharmaceutical industries.

Lees meer


Fast growing Dutch bra accessory brand

High-end brand in women’s bra accessory market with strong market position.

Lees meer


Innovatieve recruitmentorganisatie zoekt opvolging

Deze innovatieve recruitmentorganisatie levert maatwerk aan iedere klant waarmee langetermijnrelaties zijn opgebouwd. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid, mede door een onderscheidend verdienmodel. Om de verdere groei in goede banen te leiden is de huidige eigenaar opzoek naar een nieuwe eigenaar met kennis van de markt.

Lees meer


ICT-dienstverlener gespecialiseerd in communicatietechnologie

Onderneming heeft een sterke focus op eigen unieke niche binnen de markt. Het huidige management wil zich gaan richten op andere activiteiten. Binnen het bedrijf is geen opvolger aanwezig.

Lees meer


Zeer ervaren ondernemers zoeken productie- en handelsbedrijven in consolidatie of groeimarkt.

Bewezen ondernemers hebben de wens om een productie- en handelsonderneming over te nemen en deze verder uit te bouwen met behulp van hun expertise en netwerk.
Zij hebben ervaring met het uitvoeren van een groeistrategie en de implementatie van een online strategie.

Lees meer


Ondernemende topmanager zoekt bedrijf ter overname

Na participaties in uiteenlopende sectoren en het vervullen van managerrollen bij diverse multinationals en MKB(+) bedrijven wenst de ondernemer zijn kennis en ervaring in een eigen onderneming in te zetten.

Lees meer


Internationale technische handelsonderneming aangeboden ter overname

Verkoper zoekt, vanwege toenemende investeringen en activiteiten in een andere sector, een salesgerichte Koper met internationale ervaring die de potentie van de aangeboden onderneming verder kan benutten.

Lees meer


Winstgevend schoonmaakbedrijf met eigen materieel en loyaal klantenbestand

Schoonmaakbedrijf met goede winstgevendheid en modern materieel in eigen beheer zoekt opvolging. De onderneming biedt een breed aantal schoonmaakdiensten aan en levert al meer dan 50 jaar een hoge kwaliteit dienstverlening. Geschikt voor zowel strategische partijen als MBI-kandidaten met een commercieel profiel.

Lees meer


Samenwerken met Marktlink

Gedreven en ervaren ondernemer zoekt onderneming in de maakindustrie met een sterke marktpositie

De ondernemer heeft als oprichter en DGA een adviesbureau laten uitgroeien tot een toonaangevende speler met een internationaal netwerk en circa 50 medewerkers. Hij heeft de wens om een gevestigde onderneming in de maakindustrie over te nemen en deze verder uit te bouwen met behulp van zijn vergaarde kennis en ervaring.

Lees meer


Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: