Bedrijfsprofielen

Hieronder ziet u een selectie van de profielen van de actieve mandaten. Wij beschikken over een database met 15.000 (passieve) kopers en verkopers. Als u uw zoek- of verkoopprofiel invoert, gaan wij op zoek naar de ideale match.


Innovatieve recruitmentorganisatie zoekt opvolging

Deze innovatieve recruitmentorganisatie levert maatwerk aan iedere klant waarmee langetermijnrelaties zijn opgebouwd. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid, mede door een onderscheidend verdienmodel. Om de verdere groei in goede banen te leiden is de huidige eigenaar opzoek naar een nieuwe eigenaar met kennis van de markt.

Lees meer


Sterk gepositioneerd detacheringsbureau in een groeiende en kennisintensieve markt

De onderneming heeft een bewezen track record in de detacheringsmarkt en heeft daar een uitgebreid netwerk opgebouwd. Het huidige management zoekt een partner om de beoogde toekomstige groei te kunnen realiseren.

Lees meer


ICT-dienstverlener gespecialiseerd in communicatietechnologie

Onderneming heeft een sterke focus op eigen unieke niche binnen de markt. Het huidige management wil zich gaan richten op andere activiteiten. Binnen het bedrijf is geen opvolger aanwezig.

Lees meer


Zeer ervaren ondernemers zoeken productie- en handelsbedrijven in consolidatie of groeimarkt.

Bewezen ondernemers hebben de wens om een productie- en handelsonderneming over te nemen en deze verder uit te bouwen met behulp van hun expertise en netwerk.
Zij hebben ervaring met het uitvoeren van een groeistrategie en de implementatie van een online strategie.

Lees meer


Ondernemende topmanager zoekt bedrijf ter overname

Na participaties in uiteenlopende sectoren en het vervullen van managerrollen bij diverse multinationals en MKB(+) bedrijven wenst de ondernemer zijn kennis en ervaring in een eigen onderneming in te zetten.

Lees meer


Internationale technische handelsonderneming aangeboden ter overname

Verkoper zoekt, vanwege toenemende investeringen en activiteiten in een andere sector, een salesgerichte Koper met internationale ervaring die de potentie van de aangeboden onderneming verder kan benutten.

Lees meer


Gecertificeerd eerstelijnszorg opleidingsinstituut in niche

Dit gecertificeerde opleidinsginstituut is naast de belangrijkste opleider ook ontwikkelaar van de werkstandaarden binnen deze groeiende niche in de eerstelijnszorg.

Lees meer


Winstgevend schoonmaakbedrijf met eigen materieel en loyaal klantenbestand

Schoonmaakbedrijf met goede winstgevendheid en modern materieel in eigen beheer zoekt opvolging. De onderneming biedt een breed aantal schoonmaakdiensten aan en levert al meer dan 50 jaar een hoge kwaliteit dienstverlening. Geschikt voor zowel strategische partijen als MBI-kandidaten met een commercieel profiel.

Lees meer


Samenwerken met Marktlink

Gedreven en ervaren ondernemer zoekt onderneming in de maakindustrie met een sterke marktpositie

De ondernemer heeft als oprichter en DGA een adviesbureau laten uitgroeien tot een toonaangevende speler met een internationaal netwerk en circa 50 medewerkers. Hij heeft de wens om een gevestigde onderneming in de maakindustrie over te nemen en deze verder uit te bouwen met behulp van zijn vergaarde kennis en ervaring.

Lees meer


Landelijke speler binnen de eventsector zoekt partner ten behoeve van (internationale) groei en verdere uitbreiding

Landelijke speler in de eventsector zoekt professionele marktpartijen voor (inter)nationale uitbreiding. De onderneming beschikt over 8 verschillende evenementenlocaties en behoort daarmee tot één van de grootste spelers binnen haar sector.

Lees meer


Ondernemersfamilie zoekt strategische overname in de foodsector

Ondernemersfamilie zoekt strategische overname in de foodsector. De familie is sterk in het optimaliseren van bedrijfs- en productieprocessen, heeft een groot netwerk van nationale en internationale relaties en beschikt over ruime financiële mogelijkheden.

Lees meer


Highly profitable car importer and distributor in the Caribbean

The current European shareholders have worked for the company for almost 25 years and are willing, with a sense of satisfaction, to sell the company to a professional player that will be able to continue the company’s growth in the future.

Lees meer


Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: