Bedrijfsprofielen

NederlandMeer dan 5.000.000

Om de volgende stappen zo effectief mogelijk te kunnen zetten en het volledige toekomstpotentieel van de onderneming te kunnen benutten overwegen de aandeelhouders een gedeeltelijke verkoop van de aandelen (pre-exit, waarbij de verkopers een deel van de verkoopopbrengst zullen herinvesteren) aan een ervaren investeerder die gezamelijk met de huidige aandeelhouders de onderneming naar een volgend niveau kan tillen.

Meer informatie

Meer dan 5.000.000

Na jarenlang in verschillende landen werkzaam geweest te zijn in managementfuncties binnen in zowel omvang als activiteiten uiteenlopende bedrijven (met veelal MKB-klanten), ervaart de MBI-kandidaat in toenemende mate de behoefte aan ondernemersvrijheid. Om die reden is het zijn wens om een volgende stap te zetten door een gevestigde onderneming over te nemen en deze verder uit te bouwen (of weer financieel gezond te maken) met behulp van zijn vergaarde kennis en ervaring.

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000

De onderneming verleent diensten in het begeleiden van projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Het grootste deel van de omzet wordt in de woningbouw gegenereerd en de onderneming is nu op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000

De onderneming is actief binnen personeelsdiensten ter ondersteuning van projecten en het beperken van onderbezetting op alle functies binnen (voornamelijk) het sociaal maatschappelijk vastgoed (semi-overheden) en is op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Meer informatie

Nederland1.000.000 - 2.500.000

De onderneming is een juristenbureau, gespecialiseerd in personenschade. De volgende groeifase van het bedrijf dragen zij graag over aan een nieuwe, enthousiaste eigenaar die de diensten succesvol kan voortzetten en de groeimogelijkheden ten volle kan benutten.

Meer informatie

Nederland1.000.000 - 2.500.000

Technische groothandel in een niche productcategorie, met name actief in de vleesindustrie en in mindere mate de verpakkingsindustrie, is op zoek naar een strategische of financiële koper.

Meer informatie

Europa2.500.000 - 5.000.000

The company is a market leader in the Benelux and is a top 3 leading premium brand in Europe in its niche market. Due to the brand’s premium designs, great product functionality and selective marketing strategy, the company is considered as the premium trademark.

Meer informatie

Nederland

Achtergrond Onderneming met meer dan 50 jaar ervaring in de sector; Importeur, groothandel en conceptontwikkelaar van bevestigingsmaterialen met eigen merken;…

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000

General information The company is active in the home textiles market with leading own brands. The business has a broad…

Meer informatie

Together with a partner the company wants to realise further growth through attracting new employees, and increase their market share internationally.

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000

This industry-leading and highly profitable construction project management firm is looking for a new owner.

Meer informatie

Wereldwijd2.500.000 - 5.000.000

Internationally active software developer with a strong client base is looking for an investor to further accelerate the company’s growth.

Meer informatie

Marktlink