Bedrijfsprofielen

Nederland1.000.000 - 2.500.000

De onderneming is een internationaal opererende dienstverlener voor afgeschreven computer hardware; gespecialiseerd in computerrecycling, datavernietiging, ontruimen, opkopen en het verhandelen van gebruikte hardware. De twee ondernemers hebben de onderneming opgebouwd en wensen nu te verkopen en hun werkzaamheden af te bouwen.

Meer informatie

Europa1.000.000 - 2.500.000

This family owned business in the Rotterdam/The Hague area of the Netherlands wishes to find a new director or Management Buy-In candidate so the current owner (70+) can retire.

Meer informatie

EuropaMeer dan 5.000.000

De onderneming wenst naast autonome groei versnelde groei te realiseren en de positie van de onderneming in Europa te versterken door middel van een overname. Er wordt hierbij specifiek gezocht naar specialistische partijen die zich aan willen sluiten bij een groter concern om gebruik te kunnen maken van elkaars kennis, netwerk en faciliteiten en om daarmee een sterkere marktpositie in te nemen. 

Meer informatie

Nederland1.000.000 - 2.500.000

Deze succesvolle onderneming in de glasbewerking is op zoek naar een nieuwe eigenaar die het tijdens de volgende groeifase gaat leiden.

Meer informatie

België1.000.000 - 2.500.000

Goed renderend carrosseriebedrijf met langdurige klantrelaties is op zoek naar nieuwe eigenaar, omdat de eigenaar zich wenst te richten op activiteiten buiten de onderneming.

Meer informatie

Europa

De onderneming heeft een actieve buy-and-buildstrategie. Het doel van acquisities is om specialistische kennis in huis te halen, het marktaandeel te vergroten en synergievoordelen te behalen. Inmiddels heeft de onderneming een robuuste groep van bedrijven gevormd die actief is over de breedte van de verpakkingsindustrie en elkaar goed weet te versterken door samenwerking op fronten als internationalisering, kennisdeling en commerciële kruisbestuiving.

Meer informatie

EuropaMeer dan 5.000.000

De onderneming is gespecialiseerd in het verwerken en vermarkten van hoogwaardige rundvleesproducten. Het familiebedrijf beschikt over een gevestigde naam en een goede reputatie in de Europese rundvleesmarkt. Op de eigen productielocatie in de regio Zuid-Holland worden runderkarkassen door vakbekwame slagers verwerkt tot hoogwaardige rundvleesproducten. Na verwerking worden de rundvleesproducten geleverd aan een groot aantal vaste klanten verspreid door heel Europa en daarbuiten.

Meer informatie

Europa

A leading, fast-growing and internationally active German IT company is looking for acquisition opportunities in the Dutch IT market in order to increase its local footprint. The company is a traditional software developer and IT consultancy service provider and employs a few thousand employees spread over a large number of offices in several European countries.

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000

Om de volgende stappen zo effectief mogelijk te kunnen zetten en het volledige toekomstpotentieel van de onderneming te kunnen benutten overwegen de aandeelhouders een gedeeltelijke verkoop van de aandelen (pre-exit, waarbij de verkopers een deel van de verkoopopbrengst zullen herinvesteren) aan een ervaren investeerder die gezamelijk met de huidige aandeelhouders de onderneming naar een volgend niveau kan tillen.

Meer informatie

Meer dan 5.000.000

Na jarenlang in verschillende landen werkzaam geweest te zijn in managementfuncties binnen in zowel omvang als activiteiten uiteenlopende bedrijven (met veelal MKB-klanten), ervaart de MBI-kandidaat in toenemende mate de behoefte aan ondernemersvrijheid. Om die reden is het zijn wens om een volgende stap te zetten door een gevestigde onderneming over te nemen en deze verder uit te bouwen (of weer financieel gezond te maken) met behulp van zijn vergaarde kennis en ervaring.

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000

De onderneming verleent diensten in het begeleiden van projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Het grootste deel van de omzet wordt in de woningbouw gegenereerd en de onderneming is nu op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000

De onderneming is actief binnen personeelsdiensten ter ondersteuning van projecten en het beperken van onderbezetting op alle functies binnen (voornamelijk) het sociaal maatschappelijk vastgoed (semi-overheden) en is op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Meer informatie

Marktlink