Bedrijfsprofielen

Wilt u uw bedrijf verkopen? Of bent u juist op zoek naar een onderneming om te kopen? Bij ons vindt u een selectie van talloze bedrijven die te koop aangeboden en te koop aangevraagd worden. Als u op zoek bent naar een bedrijfsovername, bedrijfopvolging of fusie, bij Marktlink Fusies & Overnames aan het juiste adres. Wij hebben de grootste database van Nederland. Doordat we alle profielen screenen, zijn wij uw betrouwbare partner.

Verkoopprofiel

Allround bouwadviesbureau binnen de woning- en utiliteitsbouw zoekt nieuwe eigenaar

Kernactiviteiten

  • De onderneming verleent diensten in het begeleiden van projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Het grootste deel van de omzet wordt in de woningbouw gegenereerd. Daarnaast is het vanwege risicospreiding ook in andere sectoren gediversifieerd zorg, overheid en het bedrijfsleven.
  • De basisberekeningen hiervoor zijn veelal ‘uren maar uurtarieven’ of ‘prijzen per eenheid’. Dit laatste houdt in dat er projecten worden aangenomen voor een vaste prijs of voor tarieven per eenheid (bijvoorbeeld per woning).
  • De onderneming heeft een breed palet van specialisaties in huis variërend van projectmanagement, bouwkostenmanagement, projectvoorbereiding tot inspecties en toezicht.

Investeringsoverwegingen

  1. De onderneming is een betrouwbare partij die kwalitatief hoogwaardige dienstverlening koppelt aan concurrerende tarieven. Deze aanpak en instelling hebben niet alleen gezorgd voor een breed en loyaal klantenbestand, maar ook voor de acquisitie van vele nieuwe klanten door de jaren heen. Inmiddels werkt de onderneming dan ook voor de grootste woningcorporaties, ziekenhuizen en overheidsinstellingen in Nederland.
  2. Met een gedreven management team en ruim 70 gedreven werknemers in dienst met veel kennis van en ervaring met de verschillende sectoren, is de onderneming in staat om diensten aan te bieden van A tot Z (one-stop-shop).
  3. Er is groeipotentie door trends als duurzaamheid en vergrijzing, waardoor meer woningen zullen moeten worden aangepast om aan alle eisen te voldoen. Dit zal de aankomende jaren zorgen voor een toename aan opdrachten binnen de woningsbouwsector.

Key figures

 

 

 

 

 

 

 


Financials