Bedrijfsprofielen

Wilt u uw bedrijf verkopen? Of bent u juist op zoek naar een onderneming om te kopen? Bij ons vindt u een selectie van talloze bedrijven die te koop aangeboden en te koop aangevraagd worden. Als u op zoek bent naar een bedrijfsovername, bedrijfopvolging of fusie, bij Marktlink Fusies & Overnames aan het juiste adres. Wij hebben de grootste database van Nederland. Doordat we alle profielen screenen, zijn wij uw betrouwbare partner.

Verkoopprofiel

Full-service detacheerder en opleider in nichemarkt met een zeer uitgebreid netwerk van professionals

Algemene informatie

De kernactiviteiten van de onderneming bestaan uit het plaatsen van interim professionals bij (semi) overheden en het ontwikkelen en verzorgen van praktijkgerichte opleidingen, cursussen en trainingen binnen haar discipline. In de afgelopen jaren heeft de onderneming haar product en dienstenaanbod verder uitgebreid en is de onderneming uitgegroeid tot een full-service detacheerder én opleider die beschikt over een zeer uitgebreid netwerk aan professionals, en een brede en vaste klantenkring binnen de (semi)-overheidsinstellingen.

Als gevolg van haar expertise, netwerk en kwaliteit heeft de onderneming in de afgelopen jaren een aantal zeer belangrijke raamovereenkomsten gewonnen, wat een zekere mate van exclusiviteit en omzetgarantie biedt voor de komende jaren.

 

Organistatie en locatie

  • Gevestigd in de provincie Gelderland
  • Circa 5 FTE

Afnemers

  • De onderneming is met name gericht op (semi)-overheidsinstellingen.

Sales rationale

De huidige eigenaar kijkt met veel voldoening terug op wat hij heeft bereikt in de afgelopen 13 jaar. Hij heeft besloten dat nu het moment is gekomen om zijn taken en verantwoordelijkheden over te dragen aan een nieuwe eigenaar die de diensten van de onderneming succesvol kan voortzetten en de groeimogelijkheden ten volle kan benutten.

De huidige eigenaar is bereid om na overdracht een nader overeen te komen periode aan te blijven om alle werkzaamheden geleidelijk over te dragen.

Koopoverwegingen

  • Raamovereenkomsten die een zekere mate van exclusiviteit en omzetgarantie bieden;
  • De onderneming kent circa 75% van de kandidaten binnen haar nichemarkt persoonlijk;
  • CEDEO erkend opleider;
  • Ingeschreven in CRKBO register met de kwaliteitskeurmerken ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en ISO 26000 (MVO);
  • Nieuw product- en dienstenaanbod gereed om vermarkt te worden;
  • Rendementsverbeteringen makkelijk realiseerbaar.

Financiële kerngetallen

In onderstaande grafiek staan de genormaliseerde omzet en EBITDA over de afgelopen jaren weergegeven en de prognose voor 2018, 2019 en 2020.
Het huidige personeelsbestand en de ondersteunende faciliteiten bieden een solide basis voor de toekomst van de onderneming.

Marktlink