Bedrijfsprofielen

Wilt u uw bedrijf verkopen? Of bent u juist op zoek naar een onderneming om te kopen? Bij ons vindt u een selectie van talloze bedrijven die te koop aangeboden en te koop aangevraagd worden. Als u op zoek bent naar een bedrijfsovername, bedrijfopvolging of fusie, bij Marktlink Fusies & Overnames aan het juiste adres. Wij hebben de grootste database van Nederland. Doordat we alle profielen screenen, zijn wij uw betrouwbare partner.

Verkoopprofiel

Gevestigde en veelzijdige specialist met uitstekende groeimogelijkheden, actief binnen het sociaal maatschappelijk domein

Algemene informatie

De onderneming is actief binnen personeelsdiensten ter ondersteuning van projecten en het beperken van onderbezetting op alle functies binnen (voornamelijk) het sociaal maatschappelijk vastgoed (semi-overheden). De onderneming kent haar specialisme op het gebied van leiding en begeleiding van (grootschalige) projecten. Hierbinnen zorgen de ervaren professionals dat projecten vlot verlopen en er niet meer kosten worden gemaakt dan nodig is. De onderneming ontzorgt haar klanten.

Het grootste deel van de omzet komt voort uit detachering van eigen personeel. Het overige deel komt voort uit interim opdrachten door zzp’ers, een klein gedeelte door werving-en-selectie opdrachten.

Investeringsoverwegingen

  1. Vooruitstrevende positie binnen haar nichemarkt
  2. Beschikking over uitgebreide en specialistische kennis
  3. Onderscheidend in kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit
  4. Duurzame langetermijnrelaties met gerenommeerde klanten
  5. Bewezen trackrecord en een groot en deskundig netwerk
  6. Gestroomlijnde organisatie met heldere taakverdeling
  7. Grote marktontwikkelingen binnen het scoiale domein bewerktstellingen

Sales rationale en organisatie

De onderneming is de laatste jaren sterk gegroeid. De onderneming heeft de risico’s weggenomen, kansen herkend en deze benut. De huidige aandeelhouders hebben besloten om zich meer te willen focussen op nieuwe persoonlijke en zakelijke doelstellingen. Het uitgangspunt hierbij is dat het management na een overdrachtsperiode afscheid zal nemen van de onderneming. In overleg met de nieuwe (strategische) partner is er een mogelijkheid dat één van de aandeelhouders (tevens commercieel manager) werkzaam zal blijven bij de onderneming voor een nader overeen te komen periode.

 

 

 


Financials