Bedrijfsprofiel | Verkoop

Innovatieve recruitmentorganisatie zoekt opvolging

Deze innovatieve recruitmentorganisatie levert maatwerk aan iedere klant waarmee langetermijnrelaties zijn opgebouwd. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid, mede door een onderscheidend verdienmodel. Om de verdere groei in goede banen te leiden is de huidige eigenaar opzoek naar een nieuwe eigenaar met kennis van de markt.

Achtergrond

 • Onderscheidend, innovatief en klantgericht verdienmodel;
 • Meer dan 10 jaar succesvol in de recruitmentbranche;
 • Grote naamsbekendheid in Nederland;
 • Waardevol klantenbestand met langetermijnrelaties;
 • Leveren maatwerk aan al hun klanten;
 • Kennisintensieve organisatie met veel ervaring in de personeelsmarkt;
 • Schaalbaar businessmodel;
 • Strategische uitbreidingsmogelijkheden, ook middels langlopende contracten.

Organisatie

 • Hoofdkantoor gevestigd in Noord-Holland;
 • Meerdere locaties;
 • Scherp op de kwaliteitsbeheersing;
 • Zelfstandige en zelfsturende projectteams;
 • Circa 35 FTE.

Marktpositie

 • Full-service bureau;
 • Toenemende klantenspreiding;
 • Onderscheidend verdienmodel.

De afgelopen jaren is de organisatie gegroeid. Voor 2017 is een omzet van € 2,6 mln. met een EBITDA van ruim € 550.000,- begroot. De halfjaarcijfers liggen in lijn met deze verwachting. De autonome groei van het bedrijf is naar verwachting een jaarlijkse groei van 10% van de winstgevendheid.

Reden van verkoop

De huidige eigenaar heeft zich de afgelopen jaren volledig ingezet voor de ontwikkeling en groei van het bedrijf. Door privéomstandigheden is halverwege 2017 de focus meer op privé dan op werk komen te liggen. Om de organisatie in goede banen te leiden en door te laten groeien is de huidige eigenaar opzoek naar een opvolger met kennis van de markt. De verkoop heeft als doel het bedrijf op de lange termijn voort te laten bestaan en te laten groeien.

 

Deel dit bedrijfsprofiel

Contact

Indien u interesse heeft in dit profiel kunt u contact opnemen met Koen Rutten via k.rutten@marktlink.nl of met Anna Jochems via a.jochems@marktlink.nl. Uiteraard kunt u ook bellen naar 020 47 09 374.

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: