Bedrijfsprofielen

EuropaMeer dan 5.000.000

De onderneming is gespecialiseerd in het verwerken en vermarkten van hoogwaardige rundvleesproducten. Het familiebedrijf beschikt over een gevestigde naam en een goede reputatie in de Europese rundvleesmarkt. Op de eigen productielocatie in de regio Zuid-Holland worden runderkarkassen door vakbekwame slagers verwerkt tot hoogwaardige rundvleesproducten. Na verwerking worden de rundvleesproducten geleverd aan een groot aantal vaste klanten verspreid door heel Europa en daarbuiten.

Meer informatie

Europa

A leading, fast-growing and internationally active German IT company is looking for acquisition opportunities in the Dutch IT market in order to increase its local footprint. The company is a traditional software developer and IT consultancy service provider and employs a few thousand employees spread over a large number of offices in several European countries.

Meer informatie

Meer dan 5.000.000

Na jarenlang in verschillende landen werkzaam geweest te zijn in managementfuncties binnen in zowel omvang als activiteiten uiteenlopende bedrijven (met veelal MKB-klanten), ervaart de MBI-kandidaat in toenemende mate de behoefte aan ondernemersvrijheid. Om die reden is het zijn wens om een volgende stap te zetten door een gevestigde onderneming over te nemen en deze verder uit te bouwen (of weer financieel gezond te maken) met behulp van zijn vergaarde kennis en ervaring.

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000

De onderneming verleent diensten in het begeleiden van projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Het grootste deel van de omzet wordt in de woningbouw gegenereerd en de onderneming is nu op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000

De onderneming is actief binnen personeelsdiensten ter ondersteuning van projecten en het beperken van onderbezetting op alle functies binnen (voornamelijk) het sociaal maatschappelijk vastgoed (semi-overheden) en is op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Meer informatie

Europa2.500.000 - 5.000.000

The company is a market leader in the Benelux and is a top 3 leading premium brand in Europe in its niche market. Due to the brand’s premium designs, great product functionality and selective marketing strategy, the company is considered as the premium trademark.

Meer informatie

Nederland

Achtergrond Onderneming met meer dan 50 jaar ervaring in de sector; Importeur, groothandel en conceptontwikkelaar van bevestigingsmaterialen met eigen merken;…

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000

This industry-leading and highly profitable construction project management firm is looking for a new owner.

Meer informatie

Wereldwijd2.500.000 - 5.000.000

Internationally active software developer with a strong client base is looking for an investor to further accelerate the company’s growth.

Meer informatie

WereldwijdMeer dan 5.000.000

This online sports retailer is one of Europe’s market leaders in its niche. After a successful period of growth into a strong-bodied webshop, the founders have determined that now is the right time to further accelerate that growth with an investment partner.

Meer informatie

Nederland

Zeer onderscheidend bouwbedrijf met sterke innovatiekracht en sterke groei zoekt (onder)aannemers met tussen de 5-50 man personeel ter overname.

Meer informatie

Nederland

Algemeen De onderneming bestaat meer dan 80 jaar en is landelijk actief met meerdere vestigingen; De onderneming realiseert ongeveer €500…

Meer informatie