Bedrijfsprofielen

Nederland2.500.000 - 5.000.000

De onderneming is gespecialiseerd in loodgieterswerk, dakwerk, verwarming, ventilatie en duurzame energie. De onderneming voert tevens resultaatgericht vastgoedonderhoud uit voor een grote woningcorporatie. Vanwege leeftijd en gebrek aan interne opvolging is de onderneming op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Meer informatie

NederlandMeer dan 5.000.000

Detacheerder en opleider met als kerntaken het plaatsen van interim professionals bij (semi) overheden het ontwikkelen en verzorgen van praktijkgerichte opleidingen, cursussen en trainingen binnen haar discipline.

Meer informatie

Europa1.000.000 - 2.500.000

Cosmeticagroothandel met exclusieve merkenportfolio zoekt een strategische koper die de saleskracht van de onderneming optimaal kan benutten en verder kan brengen.

Meer informatie

EuropaMeer dan 5.000.000

This holiday accomodation platform is the Dutch market leader. To expand into adjacent markets and into more countries, they are looking for the right strategic partner. 

Meer informatie

Meer dan 5.000.000

An innovative plastic processing company with a sustainable in-house production process, active in a high-volume market in both the Netherlands and the European market is looking for a new owner.

Meer informatie

Nederland2.500.000 - 5.000.000

Company with its headquarters in the Netherlands which mainly focuses on IT consultancy, software development and the sale of its in-house developed video communication products.

Meer informatie

EuropaMeer dan 5.000.000

Specialistische detacheerder met zelfstandige bemiddelingslabels actief in meerdere vakgebieden zoals Inkoop en Supply Chain, Communicatie, Marketing, Human Resources, Bouw en Techniek en Young Professionals in inkoop.

Meer informatie

Nederland

De onderneming is een sterk winstgevende specialist in psychiatrische, (neuro-)psychologische en neurologische diagnostiek in een niche binnen de gezondheidszorg.

Meer informatie

Europa

De onderneming richt zich op TICC services binnen vier sectoren: voedsel, bouw & infra, brandveiligheid, en arbeid compliance en zoekt ondernemingen die de huidige marktpositie kunnen versterken, dan wel uitbreiden binnen andere sectoren. Bedrijven die actief zijn in TICC ondersteuning, of services zoals softwarebedrijven, vallen ook binnen het zoekprofiel.

Meer informatie

Gedegen Internationale ondernemer welke sterk is in business development en commercie in met name internationale, complexe omgeving/onderhandelingen zoekt een onderneming die actief is in de industrie, handel en/of dienstverlening met technische (onderscheidende) producten/diensten.

Meer informatie

Gedegen Manager/Directeur in (internationaal) General en Finance Management met 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven in vaste en interim functies zoekt een onderneming die actief is in de industrie en/of handel en vervaardigt eindproducten door een productieproces of een verwerkingstechniek.

Meer informatie

Dienstverlener in de ICT-branche met langlopende klantrelaties en recurring omzet zoekt een salesgerichte Koper die de activiteiten van aangeboden onderneming verder kan uitbouwen en verbreden.

Meer informatie

Marktlink