Bedrijfsprofielen

Europa

De onderneming richt zich op TICC services binnen vier sectoren: voedsel, bouw & infra, brandveiligheid, en arbeid compliance en zoekt ondernemingen die de huidige marktpositie kunnen versterken, dan wel uitbreiden binnen andere sectoren. Bedrijven die actief zijn in TICC ondersteuning, of services zoals softwarebedrijven, vallen ook binnen het zoekprofiel.

Meer informatie

Gedegen Internationale ondernemer welke sterk is in business development en commercie in met name internationale, complexe omgeving/onderhandelingen zoekt een onderneming die actief is in de industrie, handel en/of dienstverlening met technische (onderscheidende) producten/diensten.

Meer informatie

Gedegen Manager/Directeur in (internationaal) General en Finance Management met 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven in vaste en interim functies zoekt een onderneming die actief is in de industrie en/of handel en vervaardigt eindproducten door een productieproces of een verwerkingstechniek.

Meer informatie

Regionaal

Vastgoedonderhoudsspecialist met een focus op professionele opdrachtgevers zoekt een strategisch partij ter overname in de onderhoudssector.

Meer informatie

Regionaal

Bewezen ondernemers hebben de wens om een productie- en handelsonderneming over te nemen en deze verder uit te bouwen met behulp van hun expertise en netwerk.
Zij hebben ervaring met het uitvoeren van een groeistrategie en de implementatie van een online strategie.

Meer informatie

Wereldwijd

The current European shareholders have worked for the company for almost 25 years and are willing, with a sense of satisfaction, to sell the company to a professional player that will be able to continue the company’s growth in the future.

Meer informatie

Regionaal

Groeiende kinderopvangorganisatie zoekt professionele marktpartijen voor uitbreiding.

Meer informatie

Nederland

Ervaren investeringsfonds, gespecialiseerd in groeistrategie en organisatieontwikkeling. Met 6 IT deelnemingen heeft het fonds uitgebreide ervaring en een breed netwerk in de IT.

Meer informatie

Nederland

Ondernemer met een groot netwerk in de zorgsector, zowel corporate als MKB zoekt strategische uitbreiding.

Meer informatie

Opdrachtgever is onderdeel van een internationaal familiebedrijf en is gespecialiseerd in plaatbewerking en machinebouw. Onderneming ter overname is in bezit van eigen product of specialisme en dient complementair te zijn aan huidige business.

Meer informatie

2.500.000 - 5.000.000

Om te kunnen profiteren van de huidige consolidatietrend in de markt is de aandeelhouder opzoek naar strategische uitbreiding met als doel om naast groei ook synergie te realiseren.

Meer informatie

Nederland

Opdrachtgever ontwikkelt en implementeert een uniek concept voor business software. De ambitie is om groei te stimuleren middels overnames van gespecialiseerde softwarebedrijven en hun product(en) te integreren in het eigen productaanbod.

Meer informatie

Marktlink