Bedrijfsprofielen

Ondernemer met ervaring in verschillende handelsondernemingen in Vers-producten (B2B & B2C) is voornemens om verschillende vers-producten onder 1 dak aan te bieden. Hij ziet in tuincentra een geschikt platform om dit idee te exploiteren en is op zoek naar tuincentra ter overname.

Meer informatie

Meer dan 5.000.000

Succesvolle en betrokken investeerders zijn op zoek naar investeringsmogelijkheden in de maakindustrie, kunststofsector, chemiesector en/of technische sector.

Meer informatie

Ondernemer in industriële automatisering wenst een bedrijf over te nemen in de technische maak industrie zoals machinebouwers, apparatenbouwers, robotica of toeleveranciers van deze bedrijven.

Meer informatie

2.500.000 - 5.000.000

Ondernemer met technisch inzicht en brede ervaring, zowel op strategisch, financieel en commercieel vlak zoekt onderneming om verder te laten groeien.

Meer informatie

Nederland

Krachtig en commercieel ondernemersduo met breed netwerk zoekt B2B ICT-onderneming.

Meer informatie

Internationale logistieke dienstverlener zoekt strategische overnamekandidaten in de toegevoegde-waardelogistiek.

Meer informatie

Gerenommeerde participatiemaatschappij met groot en ondernemend netwerk wil investeren in technische ondernemingen.

Meer informatie

Bewezen succesvol ondernemer (48), momenteel mede-eigenaar van een aantal tandartspraktijken zoekt uitbreiding in de zorg.

Meer informatie

Één van Nederlands grootste spelers op het gebied van payroll- en backoffice activiteiten is op zoek naar een payrollbedrijf ter overname.

Meer informatie

Bekend innovatief wereldwijd actief hardwaremerk wil groeiambities versnellen via investeringen in aanpalende ondernemingen.

Meer informatie

Marktlink