Bedrijfsprofielen

Wilt u uw bedrijf verkopen? Of bent u juist op zoek naar een onderneming om te kopen? Bij ons vindt u een selectie van talloze bedrijven die te koop aangeboden en te koop aangevraagd worden. Als u op zoek bent naar een bedrijfsovername, bedrijfopvolging of fusie, bij Marktlink Fusies & Overnames aan het juiste adres. Wij hebben de grootste database van Nederland. Doordat we alle profielen screenen, zijn wij uw betrouwbare partner.

Verkoopprofiel

Uitstekend renderende projectontwikkelaar en CPO-begeleider

Algemeen

De kernactiviteit van de organisatie is het ontwikkelen van duurzame en op maat gemaakte nieuwbouwwoningen. De organisatie heeft de volledige regie en controle over het proces van idee tot en met oplevering. De opdrachten worden uitgevoerd voor Collectieve Particuliere Opdrachtgevers (CPO) en als projectontwikkelaar.

Organisatie en locatie

De organisatie wordt gekenmerkt door de compacte en efficiënte organisatiestructuur (<10 FTE). De mensen beschikken over jarenlange ervaring en de kennis en kunde om het gehele bouwproces efficiënt te laten verlopen. De organisatie is centraal in Nederland gevestigd en voert haar projecten door geheel Nederland.

Investeringsoverwegingen

  1. Onderscheidend door unieke energieneutrale en op maat gemaakte woningen tegen een lagere prijs
  2. Er wordt gewerkt met vaste bouwpartners, dit zorgt voor efficiënte en voorspelbare projecten
  3. Uitstekend rendement door het unieke concept, de eenvoudige organisatie en inzet op maximale klantbeleving
  4. Lage kapitaalbehoefte, de organisatie realiseert projecten met zeer beperkte voorfinanciering
  5. Voorkeurspositie bij verwerving grondposities door unieke eigenschappen concept
  6. De combinate van projectontwikkeling en CPO-begeleider zorgt voor een cyclisch neutrale operatie

Transactie rationale

De aandeelhouders hebben besloten zich in de toekomst te gaan richten op andere activiteiten. Na jarenlang actief geweest te zijn in de bouwwereld zijn er bredere ondernemersdoelstellingen ontstaan. Om die reden overwegen de aandeelhouders (een deel van) de aandelen in de onderneming te verkopen om in de toekomst zich nadrukkelijker op hun ambities te kunnen richten. De aandeelhouders zijn graag bereid voor een langere periode aan te blijven na de transactie.


Financials

 

Marktlink