Geomij

Praktijkvoorbeelden | Koop

Facto Geo Meetdienst en Geomij bundelen vakmanschap

Marktlink Fusies en Overnames B.V. heeft Fred Janssen van Facto Geo Meetdienst begeleid bij de aankoop van Geomij
Klant Facto Geo Meetdienst (Facto) is een geodetisch ingenieursbureau dat opereert vanuit 5 locaties (Deventer, Bunschoten, Sliedrecht, Drachten, Haarlem) die zorgen voor een landelijke dekking. Bij het bedrijf werkt een enthousiast team van ruim 140 gespecialiseerde en goede geschoolde landmeetkundig… Lees meer over dit praktijkvoorbeeld

site locatus

Locatus en het MBO & Groei Fonds zetten gezamenlijk in op groei

Marktlink heeft Gerard Zandbergen ondersteund bij het vinden van een geschikte investeerder om verdere groei van zijn onderneming te bewerkstelligen.

Lees meer


Ontslagen, maar zeker niet verslagen

Ontslagen, maar zeker niet verslagen

Marktlink begeleidt Marco Wijnen bij oprichting Nexus Infra B.V..

Lees meer


Henk Mandersloot Elektra B.V. overgenomen

Henk Mandersloot Elektra B.V. overgenomen

Marktlink heeft de heer Postma begeleid bij de aankoop van Henk Mandersloot Electra B.V.

Lees meer


Eurokit

Euro Kitafdichting B.V. overgenomen

Marktlink begeleidde de heer Vaags bij de verkoop van zijn onderneming Euro Kitafdichting B.V. aan de heer D. Seegers.

Lees meer


De Combi Groep Holding

De Combi Groep Holding

Marktlink adviseerde de heer Beetsma bij de verkoop van zijn aandelen aan de overige aandeelhouders van De Combi Groep Holding.

Lees meer


Tausch Expo B.V.

Tausch Expo B.V.

Tausch verkoopt 50% van de aandelen in Expo Design en Expo Production aan de heer Van der Vaart.

Lees meer


Aankoop Verhagen Ramen

Aankoop Verhagen Ramen

Marktlink heeft de heer Arntz begeleid bij de aankoop van Verhagen Ramen B.V.

Lees meer


Van Heun Beheer B.V./Nijland Shopsystems

Van Heun Beheer B.V./Nijland Shopsystems

Marktlink heeft in 2008 de heer van Heun begeleid met de MBO van Nijland Shopsystems B.V., een toonaangevende leverancier op het gebied van winkelinrichting.

Lees meer


KWT Holding B.V.

KWT Holding B.V.

Om de internationale mogelijkheden te benutten was KWT Holding B.V. op zoek naar een strategische partner. Marktlink heeft KWT begeleid met de verkoop aan de Bergschenhoek Groep.

Lees meer


Urhahn Urban Design B.V.

Urhahn Urban Design B.V.

Voor de heer Urhahn heeft Marktlink bemiddeld in de MBO van Urhahn Urban Design B.V. aan mevrouw Broekmans en de heer Feenstra.

Lees meer


Groen-planning Maastricht bv

Groen-planning Maastricht bv

Marktlink heeft de heen Van der Knijff en Van de Mortel begeleid bij de verkoop van Groen-planning Maastricht bv aan de Grontmij.

Lees meer


Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: