Koninklijke Buisman

Praktijkvoorbeelden | Verkoop

MBI- Kandidaat Robert Hoopman treedt toe als nieuwe mede-eigenaar.

Marktlink heeft de heren Joep van Wessem en Dirk van Kappen begeleid bij de uiteindelijke uitkoop van de heer Van Kappen. MBI-kandidaat Robert Hoopman treedt toe als nieuwe mede-aandeelhouder en eigenaar van Koninklijke Buisman.
Klant In 2007 begeleidde Marktlink de toen midden-vijftigers Van Wessem en Van Kappen bij de MBI-aankoop van de bijna 150 jaar oude onderneming Koninklijke Buisman, destijds eigendom van de vijfde generatie Buisman. Buisman houdt zich enerzijds bezig met het produceren van… Lees meer over dit praktijkvoorbeeld

AfrifloraKKR

Grootste fair-trade rozenkweker van Afrika verkocht aan KKR

Marktlink heeft de familie Barnhoorn bijgestaan bij het aantrekken van een investeerder die Afriflora kan helpen versneld verder te groeien.

Lees meer


Hanos koopt horeca- groothandel J.C. van Leeuwen

Hanos koopt horeca- groothandel J.C. van Leeuwen

De heer Van Leeuwen heeft de activiteiten van J.C. van Leeuwen Horecaproducten verkocht aan Hanos Internationale Horeca Groothandel.

Lees meer


Eetgemak

Eetgemak overgenomen door het beursgenoteerde Value8

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt Eetgemak bij verkoop aan Value8

Lees meer


WIFO

WIFO-Anema neemt deel Machinefabriek NP Koning over

Marktlink Fusies & Overnames B.V. heeft Wifo-Anema begeleid bij de aankoop van de Koningsplanter activiteiten.

Lees meer


Omnivent Techniek

Omnivent Techniek

Marktlink Fusies en Overnames B.V. heeft Omnivent uit Zeewolde begeleid bij de aankoop van MB Koeltechniek uit Ammerzoden.

Lees meer


Overname D.T. Dijkstra

Overname D.T. Dijkstra

De heren Noorlander en Veltman nemen de producent van aardappelsorteer- machines D.T. Dijkstra te Emmeloord over.

Lees meer


Kranen

Overname Kranen Horeca

Marktlink begeleidde Jansen Horeca Service B.V. bij de overname van Kranen Horeca & Grootverbruik.

Lees meer


Koninklijke Buisman B.V.

Koninklijke Buisman B.V.

Marktlink begeleidde de heren van Kappen en van Wessem bij de aankoop van de Koninklijke Buisman B.V., specialist op het gebied van koffie- en chocoladespecialiteiten.

Lees meer


Laudat B.V. – de heer Peter Koolen

Laudat B.V. – de heer Peter Koolen

Marktlink heeft de heer Koolen bijgestaan in de aankoop van Elvee Holland en Elvee Themaproducten. Beide BV's zijn actief in de food branche.

Lees meer


Colijn

Colijn

Marktlink heeft de heer Colijn begeleid met de verkoop van C. Colijn & Zonen, groothandel en exporteur van bloembollen

Lees meer


Best Fish

Best Fish

Voor de heer Smits heeft Marktlink het MBI-proces begeleid wat resulteerde in de aankoop van Best Fish Almere Holland B.V.

Lees meer


Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: