Praktijkvoorbeelden | Koop

Marktlink begeleidt Quick Parking bij arrangeren groeifinanciering

Na 10 jaar te hebben gebouwd aan een internationaal luchthaven parkeerbedrijf kreeg de heer Weerman, oprichter/CEO van Quick Parking, de mogelijkheid om een grote unieke parkeerlocatie op Schiphol aan te kopen. Het is de enige nog beschikbare grond direct naast de luchthaven. Marktlink heeft Quick Parking bijgestaan tijdens het arrangeren van de vastgoedfinanciering en vond een perfecte combinatie in huisbankier ING Bank en het Luxemburgse leningfonds RiverBank.
Quick Parking is de grootste Europese aanbieder van luchthaven parkeren en marktleider in de Benelux. Op dit moment is Quick Parking actief op meer dan 20 luchthavens in de landen Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zweden en Denemarken. Het totaal aantal… Lees meer over dit praktijkvoorbeeld

Fides Uitzendgroep

Fides neemt Seesing Personeel over

Het allround bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering Seesing Personeel B.V. in Lichtenvoorde is overgenomen door de landelijke uitzendorganisatie Fides uit Doetinchem.

Lees meer


Bedrijf te koop wegens pensioen

Overname Azimuth Geodetic B.V. door FACTO GEO biedt landelijke dienstverlening

Het onafhankelijke geodetisch ingenieursbureau FACTO GEO en branchegenoot Azimuth Geodetic B.V. c.s. bundelen de krachten.

Lees meer


Payroll

Prokx Payroll Professionals overgenomen door Payroll Select

Payroll Select koopt Prokx Payroll Professionals. Marktlink heeft het volledige traject begeleid.

Lees meer


MKB Fonds investeert in de Nederlandse Lease Express

MKB Fonds investeert in de Nederlandse Lease Express

Marktlink heeft Henry de Vreede begeleid in het aantrekken van een geschikte investeerder voor het verder uitbouwen van Lease Express.

Lees meer


Geomij

Facto Geo Meetdienst en Geomij bundelen vakmanschap

Marktlink Fusies en Overnames B.V. heeft Fred Janssen van Facto Geo Meetdienst begeleid bij de aankoop van Geomij

Lees meer


Sitmae

Sitmae Reach Services verkocht aan Duitse Strateeg

Marktlink heeft grootaandeelhouder Paul Verspoor ondersteund bij de internationale verkoop van zijn onderneming Sitmae Reach Services.

Lees meer


Euro Planit neemt de activiteiten van Flexperfect in Apeldoorn over

Euro Planit neemt de activiteiten van Flexperfect in Apeldoorn over

Euro Planit B.V. koopt activiteiten van Flexperfect te Apeldoorn. Marktlink Fusies & Overnames B.V. begeleidde Euro Planit B.V. bij de aankoop van de activiteiten van Flexperfect.

Lees meer


site locatus

Locatus en het MBO & Groei Fonds zetten gezamenlijk in op groei

Marktlink heeft Gerard Zandbergen ondersteund bij het vinden van een geschikte investeerder om verdere groei van zijn onderneming te bewerkstelligen.

Lees meer


XL Studenten Uitzendbureau verkocht aan Studentalent

XL Studenten Uitzendbureau verkocht aan Studentalent

Marktlink heeft mevrouw Van de Ven en de heer Adama begeleid bij de verkoop van het door hun in 2004 opgerichte bedrijf XL Studenten Uitzendbureau B.V. Koper is de eigenaar…

Lees meer


Payroll

Payroll Select neemt activiteiten Zember Payrolling over

Payroll Select Nederland B.V. koopt activiteiten van Zember Payrolling. Marktlink heeft het volledige traject begeleid.

Lees meer


Payroll

Payroll Select neemt activiteiten FairFlex Onderwijs over

Payroll Select Nederland B.V. koopt activiteiten van FairFlex Onderwijs. Marktlink Fusies & Overnames B.V. begeleidde Payroll Select Nederland B.V. bij de aankoop van de activiteiten van FairFlex Onderwijs.

Lees meer


Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: