Conflictmanagement Marktlink

Conflictmanagement

Conflictmanagement is het oplossen van een conflict met behulp van een professionele bemiddelaar. Marktlink Fusies & Overnames is de deskundige partij die de oplossing biedt.

Voorbeelden van conflictmanagement

Bij een bedrijfsoverdracht worden de afspraken zoveel mogelijk in het overnamecontract vastgelegd. Toch kan het voorkomen dat één van de partijen zich achteraf benadeeld voelt. Voorbeelden van conflictmanagement:

  • Als de afgesproken omzetverhogingen niet gerealiseerd worden
  • Conflictmanagement als er zich een situatie voordoet die niet in het contract was voorzien

Professionele bemiddelaar

De gangbare manier om het conflict op te lossen is om de zaak voor te leggen aan een rechter. Het is echter in veel gevallen goedkoper en vruchtbaarder om een professionele bemiddelaar in te schakelen. Met de jarenlange ervaring en veel deskundigheid is Marktlink Fusies & Overnames bij conflictmanagement uw partner.

Win-win oplossing

Bij conflicten op het gebied van fusies of overnames zijn wij de deskundige partij die tot een voor beide partijen bevredigende oplossing kan komen. Gewoon door weer terug te gaan naar de onderhandeltafel. Door onze ervaring zien wij vaak alternatieve oplossingen waar de partijen zelf niet aan gedacht hadden. Zo proberen wij in elke situatie een win-win oplossing te vinden.

Recensies | Wat onze klanten over ons vertellen

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: