9 april 2019

Kennissessie | Het financiële levenspad van een ondernemer

In samenwerking met Voordegroei en OHV Vermogensbeheer organiseert Marktlink een kennissesie speciaal voor ondernemers. Deze kennissessie gaat in op de verschillende fasen van het ondernemerschap en welke rol in deze fasen speelt. Graag nodigen we u uit om deze kennissessie op 9 april bij te wonen op ons kantoor in Gouda. 

Waar: Marktlink Gouda | Kampenringweg 45a | 2803 PE Gouda

Wanneer: dinsdag 9 april | 15:30 – 18:00 


Een onderneming gaat door verschillende levensfasen. Fasen waarin geld elke keer een andere rol speelt. Na de startfase is vaak externe financiering nodig om verder te groeien. Op dat moment komen ondernemers veelal voor een uitdaging te staan. Banken zijn terughoudend en trajecten duren lang. Ondernemers kijken steeds vaker naar financieringen buiten de bank om. Een professionele partij die in deze markt gestapt is, is Voordegroei.  Voordegroei verzorgt financieringen voor ondernemers die willen groeien.

Na de groeifase komt mogelijk de vraag hoe u als ondernemer risico kan afbouwen in de onderneming en een deel van het belang contant kan maken. Vraagstukken als waardering en overdracht worden dan geadresseerd.  Marktlink is specialist op het begeleiden van een pre-exit.

Na het contant maken, zoekt de ondernemer naar rendement op dat vermogen. Wat zijn dan de mogelijkheden om het vermogen in stand te houden en zelfs een zo stabiel mogelijk rendement te maken. OHV Vermogensbeheer is sinds 1932 partner in het zorgen voor andermans kapitaal.

 

 

Schrijf u nu in voor dit evenement.

Marktlink