Financiering

Financiering van een bedrijf is erg belangrijk. Het is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering. De afgelopen tien jaar is het financieringslandschap sterk veranderd. Naast banken is de rol van andere financiers sterk toegenomen. Te denken valt, naast banken en private equity funds, aan Mezzanine fondsen, informal investors, crowdfunding, private placements en family offices. Marktlink Fusies & Overnames heeft 20 jaar ervaring met overnamefinancieringen, herfinancieringen, vastgoedfinancieringen, recaps, pre-exits en groeifinancieringen tussen de 1 en 200 miljoen euro. Marktlink heeft een groot netwerk met meer dan 250 professionele financiers in binnen- en buitenland, welke wij in een database bijhouden voor welke financieringsuitgangspunten we bij wie terecht kunnen. Een financiering regelt u dus bij ons.

Een financiering regelen via Marktlink Fusies & Overnames

Ook in mindere tijden is het ons ten alle tijde gelukt om een passende financiering te vinden. Nu heeft u een bedrijf gevonden en overeenstemming bereikt met de verkoper. Dan volgt een belangrijke stap: het verkrijgen van de juiste financiering. Op dat moment spelen er voor u allemaal vragen: Naar welke banken stap ik toe voor mijn financiering? Welke financieringsvormen zijn er eigenlijk en welke is voor mij het meest geschikt? Et cetera. Door onze ruime ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om u antwoord te geven op deze vragen en in een korte tijd een scherpe en passende financiering te vinden. Wij stellen samen met u een financieringsaanvraag op waarin onder meer de volgende onderwerpen aan bod komen: de onderneming die wordt overgenomen, de koper van het bedrijf dat te koop staat, een dealstructuur en een kredietaanvraag.

Uw voordelen bij Marktlink Fusies & Overnames

Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Lees hier uw voordelen:

  • 20 jaar ervaring
  • Grootste database met kopers en verkopers
  • Actieve selectie van potentiële kopers en verkopers
  • Meer dan 500 transacties gedaan

Ik regel mijn financiering bij de specialist

Wij zorgen er altijd voor dat meerdere banken en/of investeringsmaatschappijen worden benaderd. De aanbiedingen van deze drie à vier partijen worden samen met u geanalyseerd, en op basis van geboden financiële condities en uw persoonlijke voorkeur selecteren we de aanbieder. Maak gerust eens een afspraak met onze specialisten voor een financiering. We hebben vestigingen in Amsterdam, Deventer, Gouda en ’s-Hertogenbosch.

Neem contact op

 Financiering Marktlink

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: