Franchise overnemen

Franchise overnemen? Dat is een mooie stap. Kies voor een succes door een goede voorbereiding en laat de specialisten van Marktlink Fusies & Overnames uitleggen waar u op moet letten als u een bestaande franchise wilt overnemen. Of u nu een startende ondernemer bent of juist al meerdere ondernemingen hebt als franchiser; de overname van een franchise verdient een goede begeleiding. Daarom geven wij graag uitleg hoe het werkt en waarom onze professionals zorgen dat u succesvol een bestaande franchise kunt kopen. De specialisten van Marktlink kunnen het complete traject verzorgen: van de eerste oriëntatie tot en met de daadwerkelijke overdracht die bij de notaris verzorgd wordt. Onze medewerkers kennen alle succesfactoren waarmee het beste resultaat bij een franchiseovername gerealiseerd wordt. Franchise overnemen doet u via de specialist.

Franchise overnemen via Marktlink Fusies & Overnames

Een franchise bedrijf is een organisatie die valt onder de franchise onderneming waarbij de franchisenemer een overeenkomst aangaat met de franchisegever. De franchisegever is de eigenaar van de handelsnaam die door de franchisenemer tegen betaling mag worden gebruikt. In zulke constructies wordt vaak gebruik gemaakt van een inkoopcollectief of moeten franchisers hun producten afnemen bij de franchise onderneming. Als u een franchise wilt overnemen, moet u wel een financiering regelen. Dit kan als u starter bent, maar natuurlijk ook als u al een franchise zaak of winkel hebt. Wij helpen u bij een financieringsaanvraag. Voor een bestaande franchisenemer is een financiering eenvoudiger te regelen dan bij starters. Die laatste groep moet een businessplan hebben. Onze specialisten geven u hier graag advies bij.

Uw voordelen bij Marktlink Fusies & Overnames

Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijzes overnames. Lees hier uw voordelen:

  • 20 jaar ervaring met franchiseovernames
  • Bestand 15.000 kopers en verkopers
  • Onafhankelijk advieskantoor
  • 95% slagingskans

Franchise overnemen via de specialist

Onze partners en projectleiders hebben gezamenlijk tientallen jaren met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij het overnemen van een franchise zaak of winkel. We werken vanuit Amsterdam, Antwerpen, Deventer, Drachten, Gouda en ‘s-Hertogenbosch. Ook een franchise overnemen? Neem contact op om een afspraak te maken. In een gezamenlijk gesprek bespreken we uw mogelijkheden.

Neem contact op

franchise overnemen

Marktlink