4 juli 2019

Marktlink wederom aanvoerder M&A League Tables

“Na wat onzekerheid in de markt in het eerste kwartaal stond het tweede kwartaal in het teken van een sterke stijging in de verkoopbereidheid. In de tweede helft van 2019 verwachten we dan ook een dubbel aantal transacties af te ronden,” aldus Tom Beltman als toelichting op de publicatie van de M&A League tables in Q2. 

De league tables zijn een ranglijst van corporate finance adviseurs gebasseerd op het aantal afgesloten transacties en de opgetelde bijbehorende dealwaarde. De lijst wordt per kwartaal opgesteld door het platform MenA.nl. Met 21 deals afgesloten en gepubliceerde deals in de eerste twee kwartalen van het jaar staat Marktlink wederom bovenaan de lijst, net als aan het einde van 2018. We kijken tevreden terug op de eerste helft van 2019, en vol enthousiasme naar de tweede helft waar wij nog meer gepassioneerde ondernemers mogen begeleiden bij aan- en verkoopvraagstukken.

 

Onze dealteams begeleiden dagelijks ondernemers bij de aan- of verkoop van bedrijven. Dit blijven we uiteraard in de tweede helft van 2019 en ver daarna op dezelfde manier doorzetten. Zo breidden we ons team M&A-professionals in 2019 tot dusver uit met bijna 20 nieuwe aanwinsten, ook onze internationale footprint neem toe met het starten van dealteams in België en Duitsland. Wilt u weten wat Marktlink voor u kan beteken op het gebied van advisering rondom fusies, overnames, financiering, MBI, MBO, en meer? Neem dan gerust contact op met een van onze professionals.