Ook uw bedrijf (anoniem) in de verkoop?

Word onderdeel van ons netwerk. Dagelijks door ruim 750 mensen bekeken. Vanzelfsprekend gaan wij discreet met uw informatie om.

Vanuit ons jarenlang opgebouwde netwerk zetten wij uw bedrijf anoniem in de verkoop en introduceren wij de meest geschikte koper. Ook als u een bedrijf zoekt, kun u zich inschrijven. Kom in ons bestand van 15.000 bedrijven en kijk daar of er een match is.

Uit de Marktlink Monitor bleek dat 50% van de ondernemers zijn of haar bedrijf zou verkopen bij een goed bod. Die mensen nodigen wij uit om zich bij ons in te schrijven. U bent verder tot niets verplicht, maar wordt door ons alleen geattendeerd als de ideale koper zich meldt.

Word onderdeel van ons bestand

Schrijf u nu in en word onderdeel van ons bestand. Binnen 24 uur na uw inschrijving nemen wij telefonisch contact met u op om de vervolgstappen door te spreken. Ook maken we direct een afspraak voor een introductiegesprek bij u of bij ons op kantoor.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u hieronder een keuze maken of u uw bedrijf wilt verkopen of dat u erover nadenkt een bedrijf te kopen.

De velden gemarkeerd met een * zijn minimaal nodig om uw reactie in behandeling te kunnen nemen. Hoe vollediger u het formulier invult, des te beter wij u van dienst kunnen zijn. Nadat u het formulier heeft ingevuld, klikt u op ‘verzenden’. U ontvangt vervolgens binnen 24 uur een reactie van ons.

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

BedrijfsomschrijvingDe velden gemarkeerd met een * zijn minimaal nodig om uw reactie in behandeling te kunnen nemen. Hoe vollediger u het formulier invult, des te beter wij u van dienst kunnen zijn. Nadat u het formulier heeft ingevuld, klikt u op ‘verzenden’. U ontvangt vervolgens binnen 24 uur een reactie van ons.

Bedrijfsgegevens (optioneel)

Contactgegevens

Bedrijfsomschrijving