Ook uw bedrijf (anoniem) in de verkoop?

Vanuit ons jarenlang opgebouwde netwerk zetten wij uw bedrijf anoniem in de verkoop en introduceren wij de meest geschikte koper. Ook als u een bedrijf zoekt, kun u zich inschrijven. Kom in ons bestand van 15.000 bedrijven en kijk daar of er een match is.

Uit de Marktlink Monitor bleek dat 50% van de ondernemers zijn of haar bedrijf zou verkopen bij een goed bod. Die mensen nodigen wij uit om zich bij ons in te schrijven. U bent verder tot niets verplicht, maar wordt door ons alleen geattendeerd als de ideale koper zich meldt.

Word onderdeel van ons bestand

Schrijf u nu in en word onderdeel van ons bestand. Binnen 24 uur na uw inschrijving nemen wij telefonisch contact met u op om de vervolgstappen door te spreken. Ook maken we direct een afspraak voor een introductiegesprek bij u of bij ons op kantoor.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u hieronder een keuze maken of u uw bedrijf wilt verkopen of dat u erover nadenkt een bedrijf te kopen.

De velden gemarkeerd met een * zijn minimaal nodig om uw reactie in behandeling te kunnen nemen. Hoe vollediger u het formulier invult, des te beter wij u van dienst kunnen zijn. Nadat u het formulier heeft ingevuld, klikt u op ‘verzenden’. U ontvangt vervolgens binnen 24 uur een reactie van ons.

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

BedrijfsomschrijvingDe velden gemarkeerd met een * zijn minimaal nodig om uw reactie in behandeling te kunnen nemen. Hoe vollediger u het formulier invult, des te beter wij u van dienst kunnen zijn. Nadat u het formulier heeft ingevuld, klikt u op ‘verzenden’. U ontvangt vervolgens binnen 24 uur een reactie van ons.

Bedrijfsgegevens (optioneel)

Contactgegevens

Bedrijfsomschrijving