Internationaal netwerk aanboren?

Internationaal netwerk aanboren doet u via Marktlink Fusies & Overnames. Via een membership van Geneva Group International (GGI) AG hebben we toegang tot een internationaal netwerk van overnameadviseurs, juristen, accountants en fiscalisten. Als exclusief geselecteerde overnamespecialist voor Nederland hebben we een actieve en prominente rol in een internationaal netwerk van 150 overnamespecialisten in 40 landen. Zo kunt u makkelijker in contact komen met buitenlandse kopers en verkopers van bedrijven. Maar ook de fiscale en juridische dienstverlening kan eenvoudiger lokaal bij een betrouwbare partij worden opgepakt. Met meer dan twintig jaar ervaring en meer dan vijfhonderd (internationale) transacties, kennen wij als geen ander alle obstakels die u kunt tegenkomen. Een internationaal netwerk spreekt u bij ons aan.

Internationaal netwerk aanboren via Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames heeft toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk van 17.000 accountants, fiscalisten, juristen en overnameadviseurs. Hiermee heeft u als ondernemer toegang tot kopers en overnamekandidaten in meer dan 89 landen. Het wereldwijde kennis- en samenwerkingsplatform biedt veel voordelen. Zo heeft u toegang tot kopers en overnamekandidaten in meer dan 89 landen, zodat de slagingskans groot is. Verder biedt de Geneva Group International leden de optie om te profiteren zonder hun onafhankelijkheid te verliezen. De groep geldt tevens als één van de grootste en meest vooraanstaande netwerken ter wereld. Alle leden zijn namelijk toonaangevende accountantskantoren, advocatenkantoren en corporate finance adviseurs die aan een strenge selectie zijn onderworpen om een lidmaatschap te mogen verwerven.

Uw voordelen bij Marktlink Fusies & Overnames

Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijze internationale overnames. Lees hier uw voordelen:

  • 20 jaar ervaring
  • Bestand 15.000 kopers en verkopers
  • Meer dan 500 transacties gedaan
  • Actief in 40 landen

Toegang tot een internationaal netwerk via de specialist

De ervaren medewerkers van Marktlink Fusies & Overnames helpen u graag bij de internationale overnames. De partners en projectleiders, waarmee we samenwerken, hebben samen meer dan tien jaar ervaring met het adviseren en begeleiden van ondernemers bij de internationale aankopen en verkopen van bedrijven. Maakt u dan eens gerust een afspraak met onze specialisten. We hebben vestigingen in Amsterdam, Deventer, Gouda en ’s-Hertogenbosch.

Neem contact op

Internationale overnames Marktlink

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: