Internationaal netwerk

Een hoogwaardig internationaal netwerk van accountants, fiscalisten, juristen en overnameadviseurs.

Via een membership van Geneva Capital Group heeft Marktlink Fusies & Overnames toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk van accountants, fiscalisten, juristen en overnameadviseurs.

Exclusief geselecteerde

Overnamespecialist voor Nederland

Geneva Capital Group

Binnen Geneva Capital Group (GCG) is Marktlink Fusies & Overnames voorzitter van de mergers & acquisitions practice group. Als exclusief geselecteerde overnamespecialist voor Nederland heeft Marktlink hiermee een zeer actieve en prominente rol in een internationaal netwerk van 150 overnamespecialisten in 40 landen. Niet alleen is het voor u gemakkelijker om via onze buitenlandse collega-kantoren in contact te komen met buitenlandse kopers en verkopers van bedrijven, ook bijvoorbeeld de fiscale en juridische dienstverlening eromheen kan eenvoudiger lokaal bij een betrouwbare partij worden opgepakt.

Marktlink recensies

Dankzij de professionele aanpak van Marktlink is deze deal tot stand gekomen.

Mede dankzij de professionele aanpak van Marktlink is deze deal tot stand gekomen. Hun inzichtelijke analyses en uitstekende procesondersteuning vergemakkelijkten de besluitvorming bij deze overname.

Pieter Krijne | K.Z. Meet- en Regelapparatuur B.V.

Wereldwijd kennis- en samenwerkingsplatform

De Geneva Capital Group biedt veel voordelen:

  • Toegang tot kopers en overnamekandidaten in meer dan 89 landen. Zo is de slagingskans op internationale overnames groot.
  • Geneva Capital Group biedt haar leden de mogelijkheid om van een wereldwijd kennis- en samenwerkingsplatform te profiteren zonder hun onafhankelijkheid te verliezen.
  • Met opgeteld ruim 500 leden wereldwijd geldt Geneva Capital Group als één van de grootste en meest vooraanstaande netwerken ter wereld.
  • Leden zijn toonaangevende accountantskantoren, advocatenkantoren en corporate finance adviseurs die aan een strenge selectie zijn onderworpen om een lidmaatschap te mogen verwerven.

Meest vooraanstaand internationaal netwerk ter wereld

Via een membership van Geneva Capital Group heeft Marktlink Fusies & Overnames toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk van 17.000 accountants, fiscalisten, juristen en overnameadviseurs. Hiermee heeft u als ondernemer toegang tot kopers en overnamekandidaten in meer dan 89 landen.

Meer informatie over internationale overnames: www.ggimergers.com en www.gcg.com.