Juridische begeleiding bij overname trajecten

Juridische begeleiding bij overname trajecten zijn in goede handen bij Marktlink Fusies & Overnames. Al meer dan twintig jaar houden wij ons namelijk bezig met de begeleiding op juridisch gebied van aan- en verkooptrajecten van bedrijven. Zo leveren onze juristen jarenlange juridische begeleiding voor opdrachtgevers van Marktlink als partijen die buiten ons om bij een overname zijn betrokken. Ook verzorgen ze desgewenst een ‘second opinion’, zodat ze u kunnen aangeven of uw stukken voldoen aan hetgeen gebruikelijk is bij een overname. Tevens treden ze op als bemiddelaar tussen partijen en zijn actief bij de nazorg. Met ruim twintig jaar ervaring en meer dan vijfhonderd transacties, kennen wij als geen ander alle obstakels die u kunt tegenkomen bij een juridische begeleiding.

Juridische begeleiding bij Marktlink Fusies & Overnames

De ervaren juristen van Marktlink Fusies & Overnames zijn volledig gespecialiseerd op het gebied van fusies & overnames. Zij weten als geen ander wat er op juridisch gebied komt kijken bij een overnametraject. Of deze nu bestaat uit een 100% verkoop of aankoop, een Management Buy Out– of Management Buy In-traject, participatie door private equity of andere investeerders. De juristen kunnen voor u de juiste documenten opstellen, de onderhandelingen daarover voeren, op problemen anticiperen en oplossingen bieden. Maar onze mensen kunnen meer. Zo verzorgen ze ook een ‘second opinion’ als u bijvoorbeeld weten wilt of uw stukken voldoen voor een overname. Ook kunnen ze een onafhankelijk oordeel geven in het geval van geschillen achteraf. Informeer naar de mogelijkheden.

Uw voordelen bij Marktlink Fusies & Overnames

Als specialist geeft Marktlink op onafhankelijke en discrete wijze juridische begeleiding. Lees hier uw voordelen:

  • 20 jaar ervaring
  • Direct met de juiste mensen aan tafel
  • Meer dan 500 transacties gedaan
  • Vier vestigingen door het hele land

Uw juridische begeleiding regelt u via de specialist

Marktlink vestiging GoudaDe juristen van Marktlink Fusies en Overnames hebben een uitgebreide en gedegen achtergrond in zowel de advocatuur als de rechterlijke macht. Als geen ander kunnen zij uw juridische belangen op de juiste wijze behartigen. Een pragmatische, doelgerichte aanpak met oog voor de emotie staat bij hen voorop. Maak gerust een afspraak met onze specialisten indien u interesse heeft in onze juridische begeleiding.

Neem contact op

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: