Management Buy In (MBI)

Management Buy In (MBI) succesvol laten verlopen? Marktlink Fusies & Overnames wisselt graag, kosteloos, met u van gedachten. Van manager naar (mede-)eigenaar is een belangrijke en enorme stap. Deze processen zijn voor onze specialisten bekend terrein. Maar wanneer schakelt u ons in? Nou, bijvoorbeeld als u een succesvol trackrecord bij andere ondernemingen in het MKB heeft of een managementfunctie binnen een multinational bekleedt; en u nu wat voor uzelf wilt ondernemen. Of dat u al uw opgedane kennis en ervaring wilt inzetten voor de overname van een bedrijf. Wat de reden ook is, met meer dan 50 MBI transacties per jaar, kennen wij als geen ander alle obstakels die u tijdens dit overnameproces kunt tegenkomen. Een Management Buy In (MBI) transactie laat u door ons begeleiden.

Een MBI transactie regelen via Marktlink Fusies & Overnames

In overleg bepalen we samen met u wat bij u past en wat haalbaar is. Onze specialisten benaderen de meest interessante bedrijven, tuigen de meest optimale financieringsconstructie op en nemen u aan de hand om het gehele acquisitieproces succesvol te doorlopen. Reeds vele jaren begeleidt Marktlink Fusies & Overnames bij Management Buy In (MBI) bedrijfsovernames. Ieder jaar realiseren wij meer dan 50 succesvolle MBI transacties. Als geen ander kennen wij dit specifieke proces. We zijn niet voor niets één van de marktleiders in de Nederlandse markt. We zien MBI transacties als een kernactiviteit en zeker niet als nevenactiviteit. Dit is ons onderscheidene vermogen ten op zichte van vele collega’s.

Uw voordelen bij Marktlink Fusies & Overnames

Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Lees hier uw voordelen:

  • 20 jaar ervaring met Management Buy In
  • Bestand 15.000 kopers en verkopers
  • Meer dan 50 MBI transacties per jaar
  • Actief in 40 landen

Ik regel mijn Management Buy In bij de specialist

Een succesvolle Management Buy In transactie is een grote stap die u veelal maar één keer zet. Wij zijn graag bereid vrijblijvend en kosteloos met u van gedachten te wisselen over waar u rekening mee moeten houden in een MBI traject. De partners en projectleiders, waarmee we samenwerken, hebben samen meer dan tien jaar ervaring met het adviseren en begeleiden van ondernemers bij het aankopen en verkopen van bedrijven. Maak gerust eens een afspraak met onze specialisten. We hebben vestigingen in Amsterdam, Deventer, Gouda en ’s-Hertogenbosch.

Neem contact op

Management Buy In Marktlink