Management Buy In (MBI) succesvol laten verlopen? Marktlink Fusies & Overnames wisselt graag, kosteloos, met u van gedachten. Van manager naar (mede)eigenaar is een belangrijke en enorme stap. Deze processen zijn voor ons bekend terrein.

U schakelt ons in als:

  • U een succesvol trackrecord bij andere ondernemingen in het MKB heeft of een (midden)managementfunctie binnen een multinational bekleedt. En nu wilt u wat voor uzelf ondernemen.
  • U de mogelijkheid heeft om privé een substantieel bedrag te kunnen investeren.
  • U al uw opgedane kennis en ervaring wilt inzetten voor de overname van een bedrijf.
  • U al jaren droomt over een eigen bedrijf, maar die droom echt om wil zetten in werkelijkheid.

Overnameproces

Samen met u bepalen wij wat bij u past en wat haalbaar is. We benaderen de meest interessante bedrijven, tuigen de meest optimale financieringsconstructie op en nemen u aan de hand om het gehele acquisitieproces succesvol te doorlopen. Voor verdere toelichting van onze aanpak zie overnameproces.

Marktleider Management Buy In

Reeds vele jaren begeleidt Marktlink bij Management Buy In bedrijfsovernames. Per jaar realiseren wij meer dan 50 MBI transacties. Wij kennen dit specifieke proces als geen ander en zijn hierin één van de marktleiders in de Nederlandse markt. Wij zien Management Buy In transacties als één van onze kernactiviteiten en zeker niet als nevenactiviteit. Hierin onderscheiden wij ons van vele collega’s!

Kosteloos advies

Een succesvolle Management Buy-Intransactie is een grote stap die u veelal maar één keer zet. Wij zijn graag bereid vrijblijvend en kosteloos met u van gedachten te wisselen over waar u rekening mee moeten houden in een MBI-traject. Daarnaast zijn wij u ook graag van dienst bij een Management Buy Out (MBO).

MBI ambassadeurs netwerk

Marktlink Fusies & Overnames heeft de afgelopen 20 jaren vele MBI’s begeleid. Van wie kunt u meer leren dan van deze ervaringsdeskundigen? Wij introduceren u graag bij deze ervaringsdeskundigen.

Praktijkvoorbeelden

Bekijk alle praktijkvoorbeelden

Recensies | Wat onze klanten over ons vertellen

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: