De ondernemers achter Amsterdam Village Company, Chaud Devant, Daily Paper, De Buurtboer, Febo, Instock, Oger, Studeersnel.nl, VanMoof en YourConnector maken kans op de tiende editie van de prijs.

Over twee weken besluit de jury welke drie finalisten op 22 november op het podium in de RAI staan. Dan kiest een publiek van 1500 ondernemers uit het hele land de winnaar van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017. Uitreiking van de prijs is onderdeel van de Week van de Ondernemer, het grootste jaarlijkse evenement voor ondernemers in Nederland.

Beloning voor creatief ondernemerschap

De Amsterdamse Ondernemersprijs is een initiatief van de gemeente Amsterdam, MKB-Amsterdam, Rabobank, Het Parool, De Ondernemer en Marktlink. Met bijna honderd aanmeldingen streden nooit eerder zoveel ondernemers voor de titel Amsterdamse ondernemer van het jaar. De prijs is een beloning voor de ondernemer die creatief en innovatief is, de lat steeds hoger legt en zijn medewerkers dagelijks weet te motiveren.

De winnaar van 2016 was Oos Kesbeke van Kesbeke Fijne Tafelzuren. Met zijn ervaring en zijn netwerk in culinair Nederland heeft hij van familiebedrijf Kesbeke een begrip gemaakt. Het bedrijf neemt bovendien werknemers aan uit alle bevolkingsgroepen, van werknemers met een beperking tot aan asielzoekers.

Meer informatie

Meer weten over de prijs? Lees dan verder op de website van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017.