Marktlink maar liefst 4x genomineerd

Wat een jaar! Marktlink heeft in 2019 al tientallen ondernemers mogen begeleiden bij het verwezenlijken van hun aan- en verkoopwensen. Als kers op de taart zijn wij maar liefst vier keer genomineerd voor verschillende prijzen? Helpt u Marktlink naar de overwinning zoals wij u helpen naar het realiseren van de beste deal? Stem nu!

Overnamekantoor van het jaar – Categorie Large

Marktlink koerst snel richting de mijlpaal van 100 medewerkers. Met dit grote team aan professionals staan wij dagelijks ondernemers uit alle branches van het MKB bij tijdens misschien wel de spannendste periode van hun ondernemersbestaan. Aankoop, verkoop, waarderingen, MBI, MBO. De toegewijde dealteams van Marktlink draaien hun hand nergens voor om.

U hoeft niet meer te stemmen. Marktlink heeft deze award gewonnen!

Best Young M&A Advisor – Jan Dijkmans

“Zo’n 10 jaar geleden begonnen als stagiair en inmiddels partner van het mooiste M&A-bedrijf van de Benelux. Deze nominatie is een grote eer, waar ik mijn vele tientallen (oud-)klanten, relaties en 90 collega’s ontzettend dankbaar voor ben!”

 

Stem op Jan voor Best Young M&A Advisor in de M&A Awards van MenA.nl – Voor het stemmen heeft u een MenA.nl-account nodig, deze kunt u gratis aanmaken.

 

Best Young M&A Advisor – Remon Lustenhouwer

“Al meer dan 7 jaar mag ik dit mooie beroep uitoefenen en heb ik het geluk dat ik vele ondernemers heb leren kennen die ik samen met mijn collega’s van Marktlink heb bijgestaan in het verwezenlijken van hun dromen. Dat ik nu genomineerd ben voor Best Young M&A Advisor 2019 is een enorme eer! Uiteraard gaan wij net zoals voor onze klanten voor het beste resultaat en wil ik natuurlijk winnen.”

 

Stem op Remon voor Best Young M&A Advisor in de M&A Awards van MenA.nl– Voor het stemmen heeft u een MenA.nl-account nodig, deze kunt u gratis aanmaken.

 

Best Small Cap Deal – MBrands International

 

Niek Derks, dealmaker tijdens dit traject: “Een van de mooiste deals waar ik aan mee heb mogen werken is voor de M&A Awards van MenA  genomineerd in de categorie Best Small Cap Deal. Groot Amerikaans bedrijf acquireert Nederlands familiebedrijf MBrands International (Mystic & Magic Marine) om gezamenlijk de markt beter te kunnen bedienen. Een schoolvoorbeeld van een strategische overname. Tom Beltman, Laurence Hamilton en ik begeleidden Max Blom Sr. & Max Blom tijdens hun droomdeal aan het Amerikaanse North Actionsports/North Technology Group.”

Stem op de overname van MBrands International voor Best Small Cap Deal of the Year in de M&A Awards van MenA.nl – Voor het stemmen heeft u een MenA.nl-account nodig, deze kunt u gratis aanmaken.