29 november 2016

BNR de Overname – Nick van Hussen

Vanavond in De Overname bij BNR Radio: Nick van Hussen begeleidde bij ABN Amro miljardenfusies en overnames in Amsterdam en Londen. Maar zijn hart lag bij het MKB. Dus ging hij zelf bedrijven overnemen. Zijn eerste aankoop was schoenfabriek Greve. Later volgde een kunststofbedrijf uit het faillissement van Hartman tuinmeubels. Nu zoekt hij weer een bedrijf om over te nemen.

Toen Nick van Hussen als fusie- en overnamebankier rondliep in het distributiecentrum van Bakker Barendrecht ging zijn hart sneller kloppen. Niet van de omvang van de deal, want die was voor hem relatief klein, maar de concreetheid van de producten. Toen de kans zich voordeed om mee te doen in de overname van Greve schoenen greep hij die kans met beide handen aan. Sindsdien is hij niet alleen investeerder maar ook ondernemer.

nick-van-hussen

Elke dinsdag van 19:00 tot 19:30. Te beluisteren bij het BNR radioprogramma De Overname

De tranen achter de transacties, het zweet achter de deals. In De Overname gaat Paul van Liempt vanaf 1 november op zoek naar de verhalen achter spraakmakende overnames in Nederland. Elke dinsdag van 19:00 tot 19:30.

bnr-de-overname-haai-im-29-november-2016