Cavim Staffing Participations neemt Partytime Uitzendbureau over

Per 1 juni 2018 neemt Cavim Staffing Participations (CSP) Partytime Uitzendbureau over. Dit is de derde overname, na de eerdere overnames van studentenuitzendbureaus Powerplay People en LINQ in 2016. Marktlink stond Partytime bij gedurende het verkooptraject.

Partytime focust zich al ruim 20 jaar op het uitzenden van high-end horecapersoneel in Bussum en omstreken. Vakmanschap en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Powerplay People LINQ is een studentenuitzendbureau met specialisaties in de volgende niches: Office, Customer Care, Logistics, Security en Hospitality.

Partytime voegt het ontbrekende stuk specialistische horecakennis toe aan de hospitality niche. Door de overname van Partytime zijn we een waardige speler op de horeca uitzendmarkt,stelt Koen Mallee, Algemeen directeur Powerplay People LINQ.

Ook voor Partytime oprichtster Esther van Klooster is de overname door CSP van toegevoegde waarde: “Door aansluiting te vinden bij Powerplay People LINQ, die werkt volgens het LINQERconcept (werving via eigen netwerk), wordt het mogelijk om van Partytime een schaalbare, landelijke speler te maken.”

Powerplay People LINQ en Partytime zullen later dit jaar één merknaam gaan uitdragen. Het kantoor van Partytime, aan de Brinklaan in Bussum zal in ieder geval tot en met 2018 geopend blijven.

Powerplay People LINQ en Partytime maken onderdeel uit van de Cavim Staffing Participations B.V. Alle genoemde partijen danken Venture Lawyers en Marktlink voor hun advieswerk.

Bron: Powerplay People LINQ

Deel dit bericht

| 30 mei 2018

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: