5 december 2019

Gewonnen! – Marktlink uitgeroepen tot Overnamekantoor van het jaar

 Afgelopen woensdag 4 december werden in Hotel Houten de Fusie & Overname Awards uitgereikt tijdens het ‘fusie-en-overname-jaarcongres’. De Fusie & Overname Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die wordt georganiseerd door Brookz, platform voor bedrijfsovername. De prijs is de uitkomst van een gesloten verkiezing onder ruim 1.200 fusie- en overnameadviseurs in combinatie met ‘endorsement votes’ van klanten en relaties. De F&O Awards zijn een erkenning voor de prestaties van de dealmakers en kantoren in het afgelopen jaar.   

Marktlink sleepte daar de prijs voor Overnamekantoor van het Jaar (categorie large) in de wacht, wat zijn we trots!

De jury beoordeelde de genomineerde specialisten op een aantal kenmerken: het aantal en de complexiteit van de transacties, de zichtbaarheid van de adviseur in de markt en zijn bijdrages aan het vak. In totaal werden er ruim 10.000 stemmen uitgebracht door collega-kantoren en hun relaties.

Peter Rikhof, directeur van Brookz: “Wat vier jaar geleden begon als een initiatief om de adviseurs en advieskantoren in de overnamemarkt meer bekendheid te geven, is inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerde verkiezing die iedereen graag wil winnen.”

Vanuit Marktlink was een delegatie van een viertal M&A-professionals aanwezig. M&A-jurist Christine Huisman, manager Michiel Knubben en partners Jeroen Oldengarm en Vincent Pastoor. “Wij willen relaties, (oud-)medewerkers en iedereen die op Marktlink heeft gestemd bedanken voor hun bijdrage in de winst van deze award. We zijn de grootste overname-adviseur met 100 professionals, afgelopen jaar hebben we onze internationale ambities vormgegeven door het openen van kantoren in België en Duitsland. Ons harde werken is beloond met het winnen van deze award. We zetten deze trend in 2020 natuurlijk door,” aldus Vincent Pastoor.

Marktlink