1 september 2010 | Tom Beltman, Partner

Hete zomer

Buiten is het op dit moment niet te merken maar op de burelen van Marktlink is het een hete zomer geweest met de afrondingen van een aantal mooie transacties waarvan hierboven een selectie.

Het vertrouwen in de markt is de laatste maanden sterk aangetrokken. Wij merken dat het vertrouwen van ondernemers en banken na een dip aan het einde van het eerste kwartaal weer sterk aan het toenemen is. Wij zien in het MKB dan ook geen tekenen van een “dubbel dip”. Naast een positieve grondhouding van banken bemerken wij bovenal een sterke toename van ondernemers die willen praten over de verkoop van hun onderneming. Daarnaast zijn er ook veel kopers actief, recent hebben wij de verkoop van een onderneming afgerond actief in software en hardware voor de healthcare sector; daarvoor hadden zich 78 (!) kopers gemeld. Gezien de vele kopers in de markt denken wij ook dat het een goed tijdstip is om te praten over de verkoop van uw onderneming.

Is uw onderneming klaar voor verkoop? Doe de test
Daarnaast willen wij u er ook graag op attenderen dat wij met spoed op zoek zijn naar een aantal nieuwe medewerkers op onze vestigingen in Amsterdam, Deventer en Gouda.

Marktlink