16 januari 2020

Marktlink de meeste deals in 2019

De league tables zijn een ranglijst van corporate finance adviseurs gebaseerd op het aantal afgesloten transacties en de opgetelde bijbehorende dealwaarde. De lijst wordt per kwartaal opgesteld door het platform MenA.nl. Met 41 deals afgesloten en gepubliceerde deals in 2019 staat Marktlink wederom bovenaan de lijst, net als in het tweede en derde kwartaal. Een prachtige afsluiting van een succesvol M&A jaar.

De bijbehorende dealwaardes zijn veelal vertrouwelijk en worden gepubliceerd in een range van 5-100 miljoen. Deals onder de 5 miljoen, waar we ook heel trots op zijn, worden niet opgenomen in de League Tables.

We kijken tevreden terug op 2019, en vol enthousiasme naar het nieuwe jaar waar wij nog meer gepassioneerde ondernemers mogen begeleiden bij aan- en verkoopvraagstukken. “Door de afwachtende markt in Q3-19 zagen wij deals doorschuiven. Vanaf Q4-19 zien we het aanbod sterk stijgen. Dit gecombineerd met een structureel hoge vraag verwachten we een all-time-high aantal deals in 2020,” vertelt Tom Beltman, een van de managing partners van Marktlink.

Onze dealteams begeleiden dagelijks ondernemers bij de aan- of verkoop van bedrijven. Dit blijven we uiteraard op dezelfde manier doorzetten. Zo breidden we ons team M&A-professionals in 2019 tot dusver uit met bijna 25 nieuwe aanwinsten, ook onze internationale footprint neem toe met het starten van dealteams in België en Duitsland. Wilt u weten wat Marktlink voor u kan beteken op het gebied van advisering rondom fusies, overnames, financiering, MBI, MBO, en meer? Neem dan gerust contact op met een van onze professionals.

 

 

Bron: MenA.nl