30 juni 2015

Marktlink gaat voor landelijke dekking en opent kantoor in Zuid Nederland

Natuurlijk was Marktlink al actief in het zuiden van het land. Zo las u in onze vorige editie over de aankoop van Mebu, de Brabantse startafelspecialist. In 2011 hebben we de aankoop begeleid van Barry Emons, groothandel in aangepast spelmateriaal (zie pagina 8). Ook dronken we er wel eens een biertje (zie pagina 16). Een deel van de Zuid-Nederlandse bedrijven en ondernemers kende ons echter nog niet. Om deze ondernemers beter te kunnen bedienen is dit jaar een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan: een vierde Marktlink kantoor in Den Bosch (zie pagina 10). 

De Nederlandse economie krabbelt langzaam op. Ook in de overnamemarkt bespeuren wij een stijgende lijn. Om dit te illustreren beschrijven we in dit magazine enkele deals die we de afgelopen periode hebben mogen begeleiden.
Zo leest u hoe Payroll Select met behulp van ABN AMRO Participaties de groeistrategie vorm wil geven. Daarnaast wordt de verkoop van ingenieursbureau Geomij aan Facto B.V. toegelicht.

Ook op dit moment wordt er aan een groot aantal transacties gewerkt. De selectie van aan- en verkoopprofielen op bladzijde 18 geeft een indicatie van transacties die u in het volgende magazine kan verwachten. Bij interesse nodigen wij u graag uit voor een kennismaking, op welk kantoor dan ook.

Bekijk hier het magazine