Marktlink kantoor ’s-Hertogenbosch verhuisd naar Europalaan

Het begon in 2015 als een logisch en ambitieus plan: kantoor ’s-Hertogenbosch, om zodoende de regionale betrokkenheid van Marktlink in het zuiden te vergroten. Vanuit kantoren Amsterdam en Gouda openden Vincent Pastoor en Jan Dijkmans het vierde Marktlink kantoor in het Bolduc gebouw.

Nog geen twee jaar verder hebben we voor onze opdrachtgevers diverse mooie transacties gerealiseerd. Een paar voorbeelden zijn de pre-exit van Mokrupak uit Roermond, de fusie van BTC Scooters uit Dongen, de verkoop van de Bedrijfspoli uit Nijmegen én de aankoop van Van Uden Kaarsen uit Schijndel.

Tijd voor de volgende fase! Om de groei in de komende jaren verder gestalte te geven, is Marktlink ‘s-Hertogenbosch verhuisd naar een nieuwe locatie.

Vanaf nu zijn ondernemers welkom op Europalaan 12 te ’s-Hertogenbosch.

Graag bespreken we uw volgende ondernemersplannen. De koffie staat voor u klaar!

Deel dit bericht

| 29 september 2017

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: