1 november 2015 | Tom Beltman, Partner

Marktlink Relatiedag 2015 een groot succes

De jaarlijkse Marktlink relatiedag was weer een groot succes! Nyenrode Business Universiteit vormde ook dit jaar weer het decor voor een druk bezocht event, dat in het teken stond van kennisdeling en netwerken.

Dagvoorzitter Tom van ’t Hek besprak met vier tafelgasten thema’s omtrent bedrijfsovernames. Aan tafel zaten Robert Hoopman die, na zijn jarenlange ervaring bij Nestlé, vorig jaar een management buy in deed bij Koninklijke Buisman. En Gijs Botman, Managing Partner en oprichter van investeringsmaatschappij Menta Capital. Maar ook Erwin van Lambaart, bekend van onder meer Joop van den Ende Theaterproducties en Stage Entertainment Nederland, nam deel aan het gesprek. De drie gasten werden geïntroduceerd met een gaaf filmpje die inmiddels aan ons Youtube kanaal zijn toegevoegd. Als laatste gaf Tom Beltman vanuit Marktlink zijn visie op de resultaten van de tweede jaarlijkse Marktlink Bedrijfsovername-Monitor, uitgevoerd onder tweehonderd bedrijven met tien tot tweehonderd medewerkers.

Wij danken alle aanwezigen voor het mede mogelijk maken van een fantastische dag. In het bijzonder bedanken wij AGM/MKB Fonds voor het beschikbaar stellen van een scooter. Alle aanwezigen kregen bij de uitgang een goody bag met de producten die beschikbaar gesteld zijn door relaties van Marktlink, hiervoor bedanken we: Koninklijke Buisman, Vespo, Lightmakers, Hendi, Capi, Peeze en Van Dam Bodegraven.

Bekijk hier nog meer foto's

Marktlink