20 oktober 2016

Marktlink Relatiedag 2016 groot succes!

De jaarlijkse Marktlink Relatiedag op donderdag 6 oktober was een groot succes! De Fabrique in Utrecht vormde dit jaar het decor voor een drukbezocht event, dat deze keer extra bijzonder was vanwege het twintigjarige jubileum van Marktlink. Ruim driehonderd relaties waren aanwezig op deze dag.

Tafelheer Humberto Tan

Dagvoorzitter Humberto Tan besprak met vier tafelgasten de actualiteit omtrent bedrijfsovernames. Aan tafel zaten Hans Ober van Ticketswap, Cor Brusche – een van de eerste klanten van Marktlink -, Robert Geerling – voormalig eigenaar van Burger King Nederland –  en Tim van der Meer, partner van Marktlink.

Marktlink Bedrijfsovername-Monitor

Daarnaast gaf Tim van der Meer vanuit Marktlink zijn visie op de resultaten van de derde jaarlijkse Marktlink Bedrijfsovername-Monitor, uitgevoerd onder tweehonderd MKB-bedrijven met tien tot tweehonderd medewerkers. Hieruit blijkt dat het aantal ondernemers dat hun bedrijf snel wil verkopen binnen een jaar is verdubbeld.

Presentatie Joost Rigter

Als laatste gaf Joost Rigter een indrukkende presentatie. Tot zijn 26e kon hij zien. Vandaag de dag ziet hij nog maar 0.8 procent. Een zeldzame oogaandoening maakte hem binnen tien jaar nagenoeg blind. Het betekende een totale ommekeer, niets zou meer hetzelfde zijn. Anders, maar ook heel mooi. Dit gegeven was de kern van zijn lezing.

Bekijk hieronder enkele foto’s van deze bijzonder relatiedag.

Bekijk hier nog meer foto’s.