Nominaties Amsterdamse Ondernemersprijs 2017 bekend

De tien genomineerden voor de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017 zijn bekend.

De ondernemers achter Amsterdam Village Company, Chaud Devant, Daily Paper, De Buurtboer, Febo, Instock, Oger, Studeersnel.nl, VanMoof en YourConnector maken kans op de tiende editie van de prijs.

Over twee weken besluit de jury welke drie finalisten op 22 november op het podium in de RAI staan. Dan kiest een publiek van 1500 ondernemers uit het hele land de winnaar van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017. Uitreiking van de prijs is onderdeel van de Week van de Ondernemer, het grootste jaarlijkse evenement voor ondernemers in Nederland.

Beloning voor creatief ondernemerschap

De Amsterdamse Ondernemersprijs is een initiatief van de gemeente Amsterdam, MKB-Amsterdam, Rabobank, Het Parool, De Ondernemer en Marktlink. Met bijna honderd aanmeldingen streden nooit eerder zoveel ondernemers voor de titel Amsterdamse ondernemer van het jaar. De prijs is een beloning voor de ondernemer die creatief en innovatief is, de lat steeds hoger legt en zijn medewerkers dagelijks weet te motiveren.

De winnaar van 2016 was Oos Kesbeke van Kesbeke Fijne Tafelzuren. Met zijn ervaring en zijn netwerk in culinair Nederland heeft hij van familiebedrijf Kesbeke een begrip gemaakt. Het bedrijf neemt bovendien werknemers aan uit alle bevolkingsgroepen, van werknemers met een beperking tot aan asielzoekers.

Meer informatie

Meer weten over de prijs? Lees dan verder op de website van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017.

Deel dit bericht

| 23 oktober 2017

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: