Advies van Marktlink
Koen Rutten

People4Office en De Staffing Groep gaan samen verder

De Staffing Groep, bekend van onder meer marktleider IT-Staffing, heeft recruitmentspecialist People4Office uit Amsterdam overgenomen. Door de combinatie van expertise en activiteiten van beide bedrijven wordt een bredere recruitment dienstverlening aan opdrachtgevers voor zowel vast als flex gerealiseerd. De activiteiten van People4Office worden voortgezet onder dezelfde naam. Daarmee wordt People4Office het vierde merk van De Staffing Groep. Marktlink Fusies en Overnames begeleidde People4Office tijdens deze transactie.

De Staffing Groep is gespecialiseerd in recruitment, contractbeheer en ondersteuning van interim professionals. People4Office voorziet in Recruitment Process Outsourcing waarbij recruiters op locatie bij de klant werken en zoeken naar professionals voor een vast dienstverband.

Wessel van Alphen jr., directeur van De Staffing Groep: “We zien bij organisaties dat vast en flex zich steeds meer vermengen. Tegelijk ervaart men in toenemende mate problemen om hiervoor de juiste mensen te vinden. Door onze expertises te combineren bieden we organisaties nu een oplossing voor hun volledige capaciteitsvraag.”

Oprichtster Margriet Koerts van People4Office: “Het is altijd onze missie geweest om de beste te zijn op ons terrein. Bij De Staffing Groep ontdekte ik diezelfde gedrevenheid. Door samen verder te gaan spelen we in op de behoefte van onze klanten om in hun zoektocht naar tijdelijk én vast personeel ontzorgd te worden. Ik ben ervan overtuigd dat we een mooie toekomst tegemoet gaan.”

De Staffing Groep is gevestigd in Nieuwegein en is in de markt actief met haar labels IT-Staffing, IP-Staffing en GP-Staffing en daarmee een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit in Nederland. Bij het bedrijf werken 98 medewerkers. People4Office is gevestigd in Amsterdam en Eindhoven en heeft 20 medewerkers in vaste dienst die voor uiteenlopende organisaties op locatie de HR- en/of Recruitmentafdeling bijstaan in het vinden van vaste medewerkers. De Staffing Groep en People4Office blijven vanuit hun huidige vestigingen en onder eigen naam hun diensten verlenen. Voor De Staffing Groep betekent dit dat ze nu vanuit 3 locaties (Amsterdam, Eindhoven, en Nieuwegein) opereert.

Margriet Koerts over de begeleiding van Marktlink: “Marktlink is een professionele en zakelijke partner, die daarnaast rekening houdt met het emotionele proces van een overname. De medewerkers van Marktlink die mij hebben begeleid waren fantastisch. Als over te nemen partij hebben ze mij in alles goed voorgelicht en bijgestaan. Dank jullie wel!”

Bron: De Staffing Groep

Deel dit bericht

strategisch|Koen Rutten, Manager | 18 mei 2018

Bedrijf verkopen of bedrijf kopen via Marktlink Fusies en Overnames

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Dit is vaak een eenmalige operatie met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij. Met vele honderden verkooptransacties en 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar wij kennen ook de succesfactoren waarmee we het beste resultaat weten te realiseren bij de overname van een bedrijf. Doe de test en ontdek of uw bedrijf klaar is voor verkoop.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Of zoekt u een onderneming waarin u een deel van uw vermogen kunt investeren? Indien uw autonome groei stagneert of niet voldoende is, kunt u uw doelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Samen met u bepalen en concretiseren wij uw acquisitiestrategie. In welke markt(en) moet de beoogde onderneming actief zijn, welke structuur en dynamiek kent de sector, wat is de beoogde omvang van het bedrijf, welke cultuur past goed? Samen met u maken wij van Marktlink Fusies & Overnames een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren en adviseren over bedrijven die te koop staan.

Marktlink Fusies & Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch. De partners en projectleiders van ons bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, buy in- en buy out-trajecten in vele branches. Als specialist begeleiden wij op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Wij opereren zowel voor verkopers als kopers in de markt waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden we op als adviseur voor waardebepalingen en financieringen.

Fusies en overnames

Marktlink Fusies & Overnames begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken en conflictbemiddeling. Onze klanten zochten onder meer op: