25 oktober 2012 | Tim van der Meer, Partner

Relatiedag zeer geslaagd

Met ruim 250 relaties hebben wij woensdag 24 oktober genoten van een zeer geslaagde relatiedag op de Business Universiteit Nyenrode. Na een kort welkom door Tim van der Meer van Marktlink en een introductie door dagvoorzitter Jort Kelder was het woord aan minister De Jager van Financiën. Zijn verhaal over zijn ondernemersjaren en zijn tijd als minister van Financiën, bleek een goede inleiding op het verloop van de rest van de dag, waarop twee van onze relaties iets vertelden over hun ervaring met het aan- of verkopen van een bedrijf.  

Zo vertelde Frank Krake hoe hij dit voorjaar zijn succesvolle internationale groothandel in tuinmeubilair verkocht aan investeringsmaatschappij Antea en buy in manager Thijs Linthorst. Frank vertelde over hoe hij de lessen uit het verleden (faillissement van tuinmeubel giganten Unimeta en Hartman) heeft gebruikt bij de opbouw van zijn nieuwe onderneming. Hij heeft in 6 jaar tijd een volledig nieuw en winstgevend bedrijf van de grond af aan opgebouwd en succesvol weten te verkopen. 

Reinoud van Dommelen sprak over de aankoop van TinQwise. Deze onderneming uit Hilversum ontwikkelt grensverleggende online leeroplossingen en daagt daarmee professionals uit om te leren. Reinoud vertelde over zijn ervaringen met het overnameproces dat hij heeft meegemaakt en zijn ervaringen als hedendaags ondernemer. 

De middag werd afgesloten met een ontspannen netwerkborrel onder het genot van een drankje en een heerlijk Italiaans buffet. Wij kijken terug op een zeer geslaagde relatiemiddag en danken alle relaties voor hun aanwezigheid.

                                      

Marktlink