Bedrijfsprofiel

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 één van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten voor het MKB in Nederland. Met 80+ collega’s adviseren wij vanuit vijf kantoren in Nederland (Amsterdam, Deventer, Drachten, Gouda en ’s-Hertogenbosch) bij ongeveer 80 overnametransacties per jaar. Sinds 2019 heeft Marktlink ook kantoren in Düsseldorf en Antwerpen om de internationale markt met een lokale adviseur te kunnen bedienen.

Marktlink is actief als onafhankelijk advieskantoor dat ondernemers begeleidt bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken, buy-outs (MBO) en buy-ins (MBI). Hiervoor beschikken wij over alle benodigde specialismen om een volledig traject, van eerste oriëntatie tot overdracht bij de notaris, op een professionele en deskundige wijze te verzorgen. Marktlink richt zich op het segment midden- en kleinbedrijf en begeleidt ondernemers uit alle branches.

Diensten

U kunt voor verschillende typen diensten bij Marktlink terecht, hieronder een overzicht van onze hoofddiensten:

Bedrijfsprofiel: Overnameadviseur sinds 1996

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 actief in overnames en is op deze terreinen inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste adviesbureaus in Nederland actief in het middenbedrijf. Wij geven u graag advies bij een bedrijfsovernameproces. Met vestigingen in  Amsterdam, Deventer, Drachten, Gouda en ‘s-Hertogenbosch werken wij landelijk als overnameadviseur. Internationaal hebben wij kantoren in Antwerpen (België) en Düsseldorf (Duitsland).

Bij ons heeft u een slagingskans van 95%

Wilt u meer informatie over wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze medewerkers.