Lidmaatschappen

dutch-corporate-finance-association

DCFA – Dutch Corporate Finance Association

De Dutch Corporate Finance Association (DCFA) is een landelijke vereniging voor financiële professionals. De DCFA is met circa 200 individuele leden de grootste vereniging op haar gebied en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector, met corporate finance en fusies & overnames als specialisme.

Binnen DCFA speelt Marktlink Fusies & Overnames een actieve rol binnen het Expert Panel.

ma_logo

M&A aan de Maas

M&A aan de Maas is een nieuw Rotterdams initiatief om de “M&A industrie” in Rotterdam te promoten en nog beter op de kaart te zetten. M&A aan de Maas wil dit bereiken door geregeld netwerkbijeenkomsten te organiseren. Daarnaast wil M&A aan de Maas een bijdrage kunnen leveren aan de city marketing van de stad Rotterdam als vestigingsplaats voor nieuwe (internationale) bedrijven en dienen als smeermiddel voor fusies en overnames in de regio.

logo

M&A Community

De M&A Community is het platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom ontmoeten leden elkaar in de M&A Cafés, het Private Equity Summit en het Corporate Growth Summit.

nirv-logo

Vereniging Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV)

De Vereniging Nederlands Instituut voor Register Valuators is opgericht in 2003. Nederland telt ruim 250 Register Valuators (RV), die zich na een studie van academisch en soms postacademisch niveau (bijvoorbeeld accountancy, bedrijfskunde of economie) hebben gespecialiseerd in onder meer het waarderen van (deelbelangen in) ondernemingen en vennootschappen, vermogensbestanddelen van ondernemingen en vennootschappen (zoals bijvoorbeeld merken), impairment-vraagstukken en schadeclaims. De aangesloten leden vertegenwoordigen de top op het gebied van business valuation.