Overdracht bedrijf

Overdracht bedrijf goed laten verlopen? Schakel dan een overnamespecialist in. Dit proces vergt immers een flinke voorbereiding. Wanneer en door wie kunt u dit zo goed mogelijk organiseren? De planning van een bedrijfsoverdracht kost gemiddeld zes tot acht jaar. Niet alleen om uw opvolger goed voor te bereiden en om het zelf goed los te laten, maar ook om juridische, financiële en fiscale zaken over te dragen. Voor bepaalde fiscale herstructureringen en juridische wijzigingen gelden wettelijke termijnen van enkele jaren, waardoor het belangrijk is om op tijd in gesprek te gaan over een bedrijfsovername. Marktlink Fusies & Overnames is uw partner en begeleidt u tijdens het overdrachtsproces. Al meer dan twintig jaar begeleiden wij op een succesvolle wijze overnames. Overdracht bedrijf is bij ons dus in goede handen.

Overdracht bedrijf via Marktlink Fusies & Overnames

Als u uw bedrijf wilt overdragen aan iemand anders is het goed om eerst naar de huidige marktpositie te kijken. Want hoe staat uw onderneming ervoor? En is het klaar voor de toekomst? Deze vragen zijn relevant voor zowel een overdracht aan derden als voor de opvolging. Uiteraard wilt u een goede prijs voor uw bedrijf en deze uiteraard gezond achterlaten voor uw opvolger. Marktlink Fusies & Overnames is de specialist als u een bedrijf succesvol wilt overdragen. Het complexe proces vereist deskundigheid en ervaring op het gebied van financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak. Maar kijk uit: een bedrijfsoverdracht is niet alleen zakelijk, maar ook een emotioneel zwaar proces. De specialisten van Marktlink Fusies & Overnames zetten zich om die reden ook in als initiator, begeleider en bewaker bij bedrijfsovernames.

Uw voordelen bij Marktlink Fusies & Overnames

Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Lees hier uw voordelen:

  • 20 jaar ervaring met bedrijfsovernames
  • Bestand 15.000 kopers en verkopers
  • Onafhankelijk advieskantoor
  • 95% slagingskans

Bedrijf overdragen via de specialist

Onze adviseurs begeleiden u graag van begin tot eind bij het overdragen van uw bedrijf. Onze partners en projectleiders hebben gezamenlijk tientallen jaren met het adviseren van ondernemers bij het verkopen van een onderneming en het klaarstomen van de opvolgers. We werken vanuit Amsterdam, Antwerpen, Deventer, Drachten, Gouda en ‘s-Hertogenbosch. Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten indien u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening.

Neem contact op

overdracht bedrijf

Marktlink