A.S.F. Fischer BV neemt InterDynamics over

Diamantboorspecialist InterDynamics uit Oosterhout is overgenomen door A.S.F. Fischer B.V. Met de overname door de importeur en conceptontwikkelaar van bevestigingsmaterialen uit Lelystad is een volledige aandelenoverdracht gemoeid.

Resultaat

InterDynamics is volledig overgenomen en zal worden geïntegreerd in A.S.F. Fischer in Lelystad.

Rol Marktlink

Marktlink Fusies & Overnames begeleidde het aankooptraject. Marktlink was al langere tijd in contact met de heer Booij omdat hij zijn activiteiten middels een overname wilde uitbreiden. In deze fase werd InterDynamics ter overname aangeboden en al snel bleek dit een zeer passend bedrijf voor de heer Booij. Samen met de heer Booij voerde Marktlink de gesprekken en onderhandelingen met InterDynamics totdat er werd getekend bij de notaris. Marktlink heeft ook het financieringstraject voor de overname begeleid.

Quote

Directeur Arnoud Booij van A.S.F. Fischer BV is blij met de overname, die perfect past in de groeistrategie van de organisatie: “Wij willen graag ook in de toekomst een stevige, stabiele en toekomstgerichte partner voor onze klanten, leveranciers en medewerkers blijven. Met deze overname verbreden wij ons merken- en productenfolio. Door de overname profiteren klanten van beide partijen van de synergievoordelen op zowel logistiek als commercieel gebied.”