All-In Lifttechniek B.V. verkocht aan Orona Holding S.A.

Marktlink begeleidde de verkoop van All-In Lifttechniek B.V. aan de Spaanse strategische partij Orona Holding S.A.

Klant

Ton Vreman en Corné van der Lans hebben in 2005 All-in Liften gekocht. Vanaf dat moment waren zij, samen met de oprichter van het bedrijf, ieder voor een derde eigenaar. All-in Liften hield zich bezig met de eigen productie van liften. In de loop van de jaren is de nadruk steeds meer komen te liggen op onderhoud en reparatie waarbij de liftinstallaties werden betrokken bij enkele externe fabrikanten, waaronder Orona. All-in Liften is gevestigd in Alphen aan de Rijn en heeft circa 70 medewerkers.

Wens

De heren Vreman en Van der Lans waren er al enige tijd mee bekend dat All-in Liften op het wensenlijstje van Orona stond. Begin 2010 begon die belangstelling steeds serieuzere vormen aan te nemen. Genoeg reden voor Ton Vreman en Corné van der Lans om met Marktlink te gaan praten dat hen destijds ook bij de aankoop van All-in Liften had begeleid.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft Ton Vreman en Corné van der Lans begeleid bij het in goede banen leiden van het verkoopproces vanaf het moment dat de Orono Groep haar interesse in een overname kenbaar had gemaakt. Marktlink heeft de onderneming gewaardeerd en begeleid in zowel het commerciële als het juridische traject.

Resultaat

Begin oktober 2010 is All-in Liften overgenomen door de Orona Groep waarbij het initiële bod van de Orona Groep overeind is gebleven.

Quote

Uit ervaring wisten we dat je Marktlink om een boodschap kunt sturen en dat hebben ze opnieuw waargemaakt. Alle commerciële en juridische valkuilen zijn minutieus in kaart gebracht.