Best Fish

Voor de heer Smits heeft Marktlink het MBI-proces begeleid wat resulteerde in de aankoop van Best Fish Almere Holland B.V.


Klant

De heer Jeroen Smits

Wens

De heer Jeroen Smits had, na vele jaren managementervaring te hebben opgedaan bij met name Ahold, de wens om een onderneming over te nemen. De belangrijkste criteria waren dat het product food-gerelateerd moest zijn en dat er sprake zou zijn van een aanzienlijke groeipotentie.

Rol van Marktlink

Marktlink heeft de heer Smits begeleid bij het zoekproces naar een geschikte onderneming ter overname. Hierbij zijn achtereenvolgens de volgende stappen doorlopen: profielbepaling, actief zoeken, onderhandelen, arrangeren financiering en de afronding.

Resultaat

Per 1 juni 2007 is Jeroen Smits mede-aandeelhouder van Best Fish Almere Holland B.V. De eigenaar van Best Fish, de heer Hein Veerman, heeft Best Fish de afgelopen decennia opgebouwd en zocht managementversterking om de onderneming verder uit te bouwen. De heren hebben er vertrouwen in om op basis van elkaars sterke kanten Best Fish de komende jaren gezamenlijk aanzienlijk te laten groeien.