E.M.M. Holding B.V.

Hamach International B.V., een volle dochter van E.M.M., heeft 100% van de aandelen gekocht van B.V. Cabinebouw Warmtetechniek Nederland C.W.N. B.V. en C.W.N. Spuit/Droogcabines B.V.. CWN levert spuit- en droogcabines voor luxe wagens, de auto- en vrachtwagenindustrie, jachtwerven en de meubelindustrie.


Klant

E.M.M. Holding B.V.

Wens

E.M.M. (www.emm-automotive.nl) houdt zich bezig met het ontwikkelen, fabriceren en distribueren van een uitgebreid assortiment van verbruiks- en gebruiksartikelen, die voornamelijk bestemd zijn voor gebruik in het autoschadebedrijf. De belangrijkste merken van E.M.M. zijn Hamach en Colad. Om het productportfolio te verbreden wilde E.M.M. een bedrijf overnemen in spuit- en droogcabines. De aankoop is gedaan door de werkmaatschappij Hamach International B.V.

Rol van Marktlink

E.M.M. had zelf reeds contact gelegd met de eigenaar van C.W.N Spuit/ Droogcabines te Ede. Marktlink heeft de eigenaar van E.M.M. begeleid bij de waardebepaling en de onderhandelingen met de verkoper. Tevens heeft Marktlink de contracten opgesteld en uitonderhandeld.

Resultaat

Hamach International B.V., een volle dochter van E.M.M., heeft 100% van de aandelen gekocht van de B.V. Cabinebouw Warmtetechniek Nederland C.W.N. B.V. en C.W.N. Spuit/Droogcabines B.V. (www.cwn.nl). CWN levert spuit- en droogcabines voor luxe wagens, de auto- en vrachtwagenindustrie, jachtwerven en de meubelindustrie.

Quote

Paul Siero, CEO van E.M.M. : “Wij zijn als E.M.M. zeer content met de wijze waarop Marktlink de begeleiding richting de overname van CWN heeft vormgegeven. Zoals wij als E.M.M. de afnemers en de eindgebruikers van onze eigen producten centraal stellen, zo heeft Marktlink onze wensen uiterst professioneel geconcretiseerd.”